Steadicam Avatar

Steadicam

Laatste reviews

Grizzly Man(2005)

"...Bovenstaande reacties verbazen me. Ik hoop niet dat degenen die overwegen de film vanavond te gaan kijken, zich hierdoor laten beïnvloeden en de film..."

Buda as sharm foru rikht(2007)

".... Wauw, nu al een toptienkandidaat voor mijn jaarlijst. Ik had bovendien niet gedacht dat ik na zo snel weer zo'n schattig klein meisje in een..."

Closer(2004)

"...Wat een negatieve reacties hierboven. Tijd voor een tegengeluid. Daarom een stukje dat ik er lang geleden over schreef: "Nichols laat opnieuw zien..."

Once Upon a Time in the West(1968)

"...Niet alleen de beste western, maar sowieso een van de allermooiste films. Zou hem graag eens in de bioscoop willen zien, maar tot die tijd doe ik het..."

Dare mo shiranai(2004)

"...Ik heb heb hem ook gezien. De film is gebaseerd op een krantenbericht. De makers hebben dus heel veel zelf moeten invullen. Dat lukt niet altijd even..."

Laatste reacties

"...[quote="McGraig"]Breathe is het regiedebuut van Serkis.[/quote]. Ja en nee. Breathe kwam eerder uit, maar Serkis begon veel eerder aan Mowgli. Sterker nog, Mowgli was al (zo goed als) afgerond toen hij de regie van Breathe op zich nam. Mowgli begon h......"
Filmtotaal interviewt Benedict Cumberbatch over 'Mowgli'!
"...Heeft Disney (USA) die term ooit gebruikt of is 'live action' een product van de media zelf? Bij de aankondiging in 2016 had Disney het over een 'reimagining'...."
Forse kritiek op 'The Lion King' trailer
"...Het is wel degelijk echt. Zijn <a href="https://journals.lww.com/plasreconsurg/Abstract/2017/07000/The_Ideal_Buttock_Size___A_Sociodemographic.12.aspx" target="_blank" rel="nofollow">artikel</a> over de ideale bilgrootte verscheen in het vakblad Plas......"
Scarlett Johansson heeft allerbeste lippen
"...[quote="Goov25"]" grotere vlieg-op-de-muurelement " Wadisda??[/quote]Dat is een stijl van filmen waarbij de camera/kijker de boel aanschouwt/bespiedt als een vlieg op de muur. Het moet overkomen alsof er helemaal geen camera en filmcrew aanwezig zij......"
An Inconvenient Truth 2
"...Ik vond hem hilarisch. Een frisse wind in het huidige bioscooplandschap. Wat anderen onevenwichtig noemen, noem ik verrassend en gevarieerd. Recensenten proberen de film krampachtig in een hokje te plaatsen, maar ik snap dat niet. Waarom is een combi......"
Tulipani

laatste ratings

watchlist

7,9
Arrival (2016)
Arrival (2016)
7,9
Arrival (2016)
Arrival (2016)