Steadicam Avatar

Steadicam

Laatste reviews

Grizzly Man(2005)

"...Bovenstaande reacties verbazen me. Ik hoop niet dat degenen die overwegen de film vanavond te gaan kijken, zich hierdoor laten beïnvloeden en de film..."

Buda as sharm foru rikht(2007)

".... Wauw, nu al een toptienkandidaat voor mijn jaarlijst. Ik had bovendien niet gedacht dat ik na zo snel weer zo'n schattig klein meisje in een..."

Closer(2004)

"...Wat een negatieve reacties hierboven. Tijd voor een tegengeluid. Daarom een stukje dat ik er lang geleden over schreef: "Nichols laat opnieuw zien..."

Once Upon a Time in the West(1968)

"...Niet alleen de beste western, maar sowieso een van de allermooiste films. Zou hem graag eens in de bioscoop willen zien, maar tot die tijd doe ik het..."

Dare mo shiranai(2004)

"...Ik heb heb hem ook gezien. De film is gebaseerd op een krantenbericht. De makers hebben dus heel veel zelf moeten invullen. Dat lukt niet altijd even..."

Laatste reacties

"...@David Mills: het gaat (zoals bij de meeste Nederlandse jaarlijsten) om films die in 2020 in Nederland zijn uitgebracht. De films uit 2019 waren hier pas dit jaar te zien. ..."
De 20 beste films van 2020 volgens FilmTotaal
"...[quote="John Wayne"]Wat is de oorspronkelijke Franse titel?[/quote][i]Le Chant du Loup[/i] ..."
The Wolf's Call
"...[quote="nicolaas1982"]Zoals gewoonlijk zal deze film veel lof ontvangen van het publiek en gaan veel mensen hem zien. Wat bewijst dat de films voor het publiek wordt gemaakt en niet voor teleurgestelde journalisten..[/quote]. Je moet opbrengst en bez......"
The Lion King
"...Bij deze film maakt het helemaal niks uit of ie goed of slecht is. Iedereen die ook maar een beetje affiniteit heeft met het origineel is nieuwsgierig. Ook ik zal het ondanks alle lauwe reacties met eigen ogen willen zien. Of men de film daarna omarm......"
Eerste recensies 'The Lion King' toch bijzonder wisselend
"...[quote="chrissie107"]En dan toch 3 sterren?[/quote]Goed opgemerkt. Het moest een sterretje minder zijn. Aangepast...."
Pet Sematary

laatste ratings

watchlist

7,9
Arrival (2016)
Arrival (2016)
7,9
Arrival (2016)
Arrival (2016)