Bridget Jones: The Edge of Reason

Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)

The perfect boyfriend. The perfect life. What could posssibly go wrong?

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mar1987

Avatar

Jullie hebben dus duidelijk geen smaak!
beste film ook gemaakt, klassieker!

leukste grapjes:
bridget that's not your coat!
fraulein and I met frauboy
probably mit baby
lovely colours, I want to be naked
I think I need to come
you ordered me at 10.30

ok ga hem zien!

Squeekz

Avatar

Hmmmm.... *Denkt diep*....

Volgens mij was ik afgehaakt, maar weet niet of dat bij deze of de eerste film was. Het gebeurt in ieder geval zelden dat ik stop met kijken.

mnsz

Avatar

Soms heb je van die slechte films, en dit is er een van.

eddie1971

Avatar

Hoe kun in godsnaam 90 minuten van je kostbare tijd die je hebt besteden aan een film als deze.

jacq

Avatar

Tja ik vond hem helaas toch wel wat minder. Ook Renee Zellweger vond ik minder "adorable" als anders. AL met al wel een redelijke film, maar hij haalt het niet bij deel 1. Dit is denk ik gewoon omdat in deel 1 alles nog "nieuw" was, en je eigenlijk nu al wel weet waar het over gaat. Sommige scenes vind ik ook totaal niet realistisch. Jammer.

eevaa

Avatar

Nou, heb dus eindelijk deel 2 gezien. En ik moet zeggen, hij was zeker de moeite waard! Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht, ik heb namelijk ontzettend hard gelachen om deel 1. Deel 2 is natuurlijk minder leuk, want minder origineel dus veel herhalingen van 1, maar toch... zeker de moeite waard

kim

Avatar

Heb deel 1 gelezen, en daar zo verschrikkelijk om moeten lachen, dat mijn verwachten wat betreft de film hoog waren, veels te hoog.
Zo slecht verfilmd met een vreselijk irritantie Renee Zeilweger en Grant

JeXus

Avatar

Heb hem gisteren gezien en ik ben haast onder de bioscoopstoel gekropen van afschuw, ik kan haast met zekerheid zeggen dat dit voor mij toch wel een van de slechtste films is die ik afgelopen tijd heb gezien...Enige pluspuntje is Hugh Grant in z'n evil rol die hem veel beter past dan z'n gebruikelijke sulletjes types.

eevaa

Avatar

Ik ben zeer benieuwd naar deze film, maar het kan bijna niet anders dan dat ik hem geweldig ga vinden!!!! Hugh Grant EN Colin Firth in 1 film.... Zucht.... Heb Bridget Jones 1 al ongeveer 100x gezien, ben bang dat dat met deze ook gaat gebeuren!

Willems Wallace

Avatar

Ok ik kan mij voorstellen dat een aantal mensen deze film zeker wel leuk vindt.. Maar ik kijk er denk ik toch op een andere manier naar en kritischer omdat het niet mijn soort film is..
Toch vond ik Bridget 1 veel leuker!

jacq

Avatar

Ben zeer benieuwd ga er vanavond naar toe. Maar ja dat het een aftreksel van het 1e deel is, tja dat weet je. Maar ben toch ietswat bang dat het wat flauw wordt, al vind ik Renee Zellweger onweerstaanbaar.
We zullen zien.

Emilia46

Avatar

Daar ben ik het helemaal niet mee eens! Tuurlijk, de film is een aftreksel van het eerste deel, maar dat wil niet zeggen dat de film slecht is. De grappen van deel 1 zijn in een ander jasje gestopt, maar ze blijven zeer vermakelijk!