Squeekz Avatar

Squeekz

Laatste reviews

Donnie Darko(2001)

"...Ik heb deze film gekeken omdat veel mensen op FilmTotaal er zo positief over waren, maar.... vanaf het begin had ik geen idee waar ik naar keek...."

Gegen die Wand(2004)

"...Waarom meteen zo'n 'agressief' antwoord? Al de dingen die je opnoemt liggen voor het oprapen. Ik weet niet of de zelfmoorden, steekpartijen en..."

Gegen die Wand(2004)

"...Een vraag: Wat voor gedachtes wil deze film het publiek overdragen dan? :9 Ik heb 'm gezien, maar snap het moraal van het verhaal niet helemaal..."

Pride & Prejudice(2005)

"...Ik heb gister deze film gezien. Ik had de eerste 25 minuten gemist. na een uur kijken was ik echt van plan om iets anders te gaan doen.... Gelukkig..."

Laatste reacties

"...Ik krijg een propaganda gevoel bij het lezen van de synopsis. Goldie Hawn als Russische kan ik me ook niet echt voorstellen, maar ja...."
The Girl from Petrovka
"...[quote=Hampfhs]I agree, alles heeft echt een duister scary tintje.. zelfs de 'vrolijke' dingen..[/quote] Echt!? Ik vind juist dat de film een vrolijk sfeertje heeft, zelfs 'de duistere' dingen :? Ik ben niet onder de indruk door deze trailer......"
Coraline trailer
"...Ah, oke, dank je wel T+) Heb een beetje zitten lezen over de Franse Revolutie, het is me nu zowel duidelijker als onduidelijker geworden :P. Moet waarschijnlijk de film gewoon kijken wil ik het snappen :E..."
Marie Antoinette
"..."Als zij geen brood hebben, dan eten zij maar cake!" Hoor ik deze gevleugelde uitspraak te snappen of niet? Of is ie zo simpel dat ik 'm al snap O+ ?..."
Marie Antoinette
"...[quote=Steve Harwin]Een paar eeuwen geleden zijn er flink wat Nederlanders naar Amerika geëmigreerd. Zij namen een aantal gebruiken mee, waaronder de viering van Sinterklaas. Toen dat daar werd overgenomen en aangepast, werd de Amerikaanse uitspraak......"
CG-animatiefilm Kerstman op komst

laatste ratings

watchlist

Squeekz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.