Squeekz Avatar

Squeekz

Laatste reviews

Donnie Darko(2001)

"...Ik heb deze film gekeken omdat veel mensen op FilmTotaal er zo positief over waren, maar.... vanaf het begin had ik geen idee waar ik naar keek...."

Gegen die Wand(2004)

"...Waarom meteen zo'n 'agressief' antwoord? Al de dingen die je opnoemt liggen voor het oprapen. Ik weet niet of de zelfmoorden, steekpartijen en..."

Gegen die Wand(2004)

"...Een vraag: Wat voor gedachtes wil deze film het publiek overdragen dan? :9 Ik heb 'm gezien, maar snap het moraal van het verhaal niet helemaal..."

Pride & Prejudice(2005)

"...Ik heb gister deze film gezien. Ik had de eerste 25 minuten gemist. na een uur kijken was ik echt van plan om iets anders te gaan doen.... Gelukkig..."

Laatste reacties

"...Ik krijg een propaganda gevoel bij het lezen van de synopsis. Goldie Hawn als Russische kan ik me ook niet echt voorstellen, maar ja...."
The Girl from Petrovka
"...Ah, oke, dank je wel T+) Heb een beetje zitten lezen over de Franse Revolutie, het is me nu zowel duidelijker als onduidelijker geworden :P. Moet waarschijnlijk de film gewoon kijken wil ik het snappen :E..."
Marie Antoinette
"..."Als zij geen brood hebben, dan eten zij maar cake!" Hoor ik deze gevleugelde uitspraak te snappen of niet? Of is ie zo simpel dat ik 'm al snap O+ ?..."
Marie Antoinette
"...Misschien een beetje cliché en wat saai, maar 1 van de beste tranentrekkers die ik ken! Vooral het warme gevoel dat je krijgt tijdens het kijken van deze film, en ook het lage Hollywood-gehalte maken deze film goed. Een 8.5/10 van mij :E..."
A Walk to Remember
"...Ik vond deel 1 goed, deel 2 nog beter, en ik had gehoopt dat ze met deel 3 alles uit de kast zouden halen en een fantastische film neer zouden zetten, maar dat is dus niet gebeurd...."
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

laatste ratings

watchlist

Squeekz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.