Mr. Aka Avatar

Mr. Aka

Laatste reviews

The Lizzie McGuire Movie(2003)

"...}: Deze film valt toch niet serieus te nemen. Ik snap dat het een kinderfilm is, maar dit is toch te bullshit voor woorden }: Vooral ook hoe Lizzy..."

Requiem for a Dream(2000)

"...Ik zat een keer op imdb te kijken of er een film was van marlon wayans die ik nog niet had gezien. Ik kwam op deze film en besloot op sites te gaan..."

The Majestic(2001)

"...Ik vind dat Jim Carrey in al zijn films goed acteerd: daarom heb ik ook elke film (behalve the majestic) van Jim Carrey op video of dvd, of heb ik de..."

Titanic(1997)

"...Ghehe ik heb me uitstekend vermaakt met elke reactie.. maar ik vind wel dat er onnodige irritaties aanwezig waren om 'breezer-taal'... "een goed..."

The Majestic(2001)

"...Ik zat laatst te kijken op IMDB of er een film was van Jim Carrey die ik nog niet gezien had, omdat ik g1 film kon bedenken die ik kon down..*ahum*....."

Laatste reacties

"...Als je van deze film niet eens een glimlach krijgt, heb ik serieus medelijden met jouw humor...."
The Heartbreak Kid
"...Sorry hoor, maar ik waardeer zelf ook droge humor, maar deze man is dus echt niet grappig. Zo flauw, een belediging dat hij et zo ver schopt...."
Oscar-host bekendgemaakt
"...Ik had eigenlijk meer een thriller verwacht. Dat bleek dus niet zo te zijn, maar dat vond ik niet vervelend. De film bleek een 'leuke' thriller te zijn, met hier en daar een grappige scène...."
Disturbia
"...[quote=HAL9000]Hoe kan dit nou de film vd dag zijn? Jaws komt miss wel laat vandaag maar dan heb je ook nog finding forrester... Die is ookal vele malen beter dan deze rukfilm. Ik heb Snakes on a plane thuis liggen maar heb m na 10 min uitgezet :S......"
Snakes on a Plane
"...Smerig dat deze film niet bij de TVtips van vandaag zit. Er zijn genoeg mensen die (hard) kunnen lachen om deze film. De film doet niet veel onder voor Mean Girls ;)..."
Soul Plane

laatste ratings

Mr. Aka heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mr. Aka heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.