Mr. Aka Avatar

Mr. Aka

Laatste reviews

The Lizzie McGuire Movie(2003)

"...}: Deze film valt toch niet serieus te nemen. Ik snap dat het een kinderfilm is, maar dit is toch te bullshit voor woorden }: Vooral ook hoe Lizzy..."

Requiem for a Dream(2000)

"...Ik zat een keer op imdb te kijken of er een film was van marlon wayans die ik nog niet had gezien. Ik kwam op deze film en besloot op sites te gaan..."

The Majestic(2001)

"...Ik vind dat Jim Carrey in al zijn films goed acteerd: daarom heb ik ook elke film (behalve the majestic) van Jim Carrey op video of dvd, of heb ik de..."

Titanic(1997)

"...Ghehe ik heb me uitstekend vermaakt met elke reactie.. maar ik vind wel dat er onnodige irritaties aanwezig waren om 'breezer-taal'... "een goed..."

The Majestic(2001)

"...Ik zat laatst te kijken op IMDB of er een film was van Jim Carrey die ik nog niet gezien had, omdat ik g1 film kon bedenken die ik kon down..*ahum*....."

Laatste reacties

"...[quote=HAL9000]Hoe kan dit nou de film vd dag zijn? Jaws komt miss wel laat vandaag maar dan heb je ook nog finding forrester... Die is ookal vele malen beter dan deze rukfilm. Ik heb Snakes on a plane thuis liggen maar heb m na 10 min uitgezet :S......"
Snakes on a Plane
"...Smerig dat deze film niet bij de TVtips van vandaag zit. Er zijn genoeg mensen die (hard) kunnen lachen om deze film. De film doet niet veel onder voor Mean Girls ;)..."
Soul Plane
"...Wat een blunder van FT. Ookal is het een geweldige site, dit mocht jullie toch niet ontgaan zijn... Vanavond werd deel 2 uitgezonden, niet deel 1 :)..."
Cruel Intentions
"...Zéér vermakelijke film, met mooie rollen van Antonio Banderas en Woody Harrelson. Het eindgevecht is inderdaad ook heel mooi. Ook een leuke rolletje van Lucy Liu :) Ik begon de avond met Lizzy McGuire }: Maar eindigde de avond met deze film :D..."
Play It to the Bone
"...Ik ben een bezoeker van www.kijkonderzoek.nl enne... Talpa heeft echt goede kijkcijfers :) Goede programmas of niet, de kijker bevalt het blijkbaar!..."
Get Over It

laatste ratings

Mr. Aka heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mr. Aka heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.