Mr. Aka Avatar

Mr. Aka

reacties

 • [quote=HAL9000]Hoe kan dit nou de film vd dag zijn? Jaws komt miss wel laat vandaag maar dan heb je ook nog finding forrester... Die is ookal vele malen beter dan deze rukfilm. Ik heb Snakes on a plane thuis liggen maar heb m na 10 min uitgezet :S [rating 1,5][/quote] Hahaha, een film beoordelen op tien minuten? Hoe bedoel je kortzichtig. Deze film is zo heerlijk fout, daar moet je wel van genieten. Of je neemt films (als deze ) veels te serieus.

  als reactie op de film Snakes on a Plane

 • Smerig dat deze film niet bij de TVtips van vandaag zit. Er zijn genoeg mensen die (hard) kunnen lachen om deze film. De film doet niet veel onder voor Mean Girls ;)

  als reactie op de film Soul Plane

 • Wat een blunder van FT. Ookal is het een geweldige site, dit mocht jullie toch niet ontgaan zijn... Vanavond werd deel 2 uitgezonden, niet deel 1 :)

  als reactie op de film Cruel Intentions

 • Zéér vermakelijke film, met mooie rollen van Antonio Banderas en Woody Harrelson. Het eindgevecht is inderdaad ook heel mooi. Ook een leuke rolletje van Lucy Liu :) Ik begon de avond met Lizzy McGuire }: Maar eindigde de avond met deze film :D

  als reactie op de film Play It to the Bone

 • Ik ben een bezoeker van www.kijkonderzoek.nl enne... Talpa heeft echt goede kijkcijfers :) Goede programmas of niet, de kijker bevalt het blijkbaar!

  als reactie op de film Get Over It

 • Het 2e deel was wel leuk, maar niet zo leuk als het eerste.. het is dat eddie griffin een leuke rol speeldde, anders was de film voor mij drie keer niks.

  als reactie op de film Deuce Bigalow: European Gigolo

 • Als klein kind was ik als de dood voor 'It'... ik vond de film ook eng... Toen ik afgelopen zondag de film keek bracht de clown mij meer aan het lachen dan aan het beven :P

  als reactie op de film It

 • [quote]Vond de film echt ontzettend slecht... Ik kende mensen die hem echt supergrappig vonden, maar ik denk dat dit vooral het hersenloze gedeelte van de bevolking was, wat het alleen grappig vond omdat Ali G toen "in" was. Ik heb echt nergens in deze film hoeven lachen, een glimlach was meestal zelfs te veel gevraagd. Wel jammer, want in zijn serie zaten soms echt leuke stukjes.[/quote] ik keek de film op dvd in july, 2005.. toen Ali G dus niet meer zo 'in' was.. en ik heb me doodgelachen, hersenloos ben ik niet... want anders zou ik niet in staat zijn om op Filmtotaal met mensen te discussiëren. En weer heb ik me doodgelachen :D

  als reactie op de film Ali G Indahouse

 • Ik heb me echt doodgelachen bij deze film. De film is zeker een aanrader als je even lekker wilt lachen :P

  als reactie op de film Ali G Indahouse

 • De eerste was echt wel goed. het verhaal is lekker origineel, maar bij het 2e en 3e is het net bij cruel intensions, het verhaal ken je al en de film is minder. Dus ik denk dat ik 3 oversla want 2 vond ik al heel wat minder dan 1

  als reactie op de film The Skulls III

 • Het eerste deel vond ik geweldig, het tweede wat minder maar toch nog wel goed.. en als ik dan denk dat de het derde helemaal wat minder gaat worden en ik zo de cijfers zie.... edit: ik zie die reclamevan the matrix collection 49,50.. wtf is hier nou voordeel aan? bij e-plaza is ie ook gwn zo hoor?

  als reactie op de film The Skulls III

 • Jah, maar toch.. de film al sprak me meteen aan

  als reactie op de film Requiem for a Dream

 • Owh dat wist ik niet, thnx voor de informatie:)

  als reactie op de film The Crow

 • Grappige , leuke film; zeker kijken:D .. het verhaal is opzich garant voor een goede komedie. Uiteindelijk gaat het erom dat je het verhaal daadwerkelijk goed uitwerkt in een amuserende film. Dat is dus , naar mijn mening, heel goed gelukt. Eens gezien and I shall watch it again. Voor mensen die films als American Pie houden; een aanrader!!!

  als reactie op de film Repli-Kate

 • Het is me moeder's favorite film waarvan ze ook een boek heeft. Het blijkt een geweldige film te zijn; een heuse klassieker. Ik ga mijn maandagavond maar besteden aan deze film:)

  als reactie op de film Out of Africa

 • Gewoon een film die je 'lay-back' kijkt. Het heeft me wel vermaakt moet ik eerlijk zeggen, en dat het verhaal origineel is maakt het voor mij een goede film.

  als reactie op de film Addicted to Love

 • Kheb de trailer gezien en ga de film zeker te weten download.. jah gewoon downloaden; mag gerust gezegd worden. Maja, na alle positieve reacties en mijn eigen inzicht ziet het ernaar uit dat ik me uitstekend ga vermaken:)

  als reactie op de film Sin City

 • Ik zal de film helaas missen. Ik heb dan andere plannen; op een bank zitten en dan voor me uit staren. Met andere woorden, ja precies; Madonna:O

  als reactie op de film Madonna: Truth or Dare

 • De film vind ik heel goed, het verhaal opzich gewoon heel erg origineel. Ik ben de trotse eigenaar van de video van deze film. Wel natuurlijk heel erg dat Brandon Lee dood is gegaan aan deze film, ik weet zeker dat hij nog een mooie toekomst voor zich had. Maja; so be it I guess; als een idioot een kogel in een pistool laat is het zijn ziekelijke hersens :}

  als reactie op de film The Crow

 • [quote]The Terminator hersenloos? Leuk voor pubers? Wat een onzin, pubers zijn teveel verwend door de special effects-rage de laatste jaren, ik denk niet dat ze Terminator 1 kunnen waarderen! En dat terwijl deze klassieker, Alien en Blade Runner velen malen beter zijn dan die rotzooi van tegenwoordig...(Hulk, Fantastic Four, Daredevil)[/quote] Dit is dus bullshit. Ik ben zelf 14 maar heb in mijn filmcollectie films als The Crow, As Good as it Gets, Mona Lisa Smile, Scary Movie.. Ik heb dus films van verschillende kalibers.. En ik heb vanavond enorm genoten van The Terminator. Ik wil hiermee zeggen dat je niet dingen moet zeggen zonder er goed over na te denken. Edit: Lord of The Rings vind ik ook een goede film die ik met plezier heb gekeken. Met een beetje schaamte moet ik toegeven dat ik het 2e en 3e deel nog moet gaan zien. Maar die heb ik op dvd dus het komt er wel van :)

  als reactie op de film The Terminator

 • Het is wel een leuke film. Idd gewoon chill voor de tv zitten en genieten van de film.

  als reactie op de film Three to Tango

 • Het verhaal spreekt me wel aan, en aangezien er goede acteurs in de film spelen (angelina jolie :~ ) ga ik de film maareens kijken.

  als reactie op de film Mr. & Mrs. Smith

 • [quote]dees film is ernstig maaster t0wgh mjoow kwort hier gwoon chillheid stowned van mj00w t0wgh dees shit is ernst whoor egt ch3cke ho0r die titel alleen all yow egt zow van: the opposite of sex daar krijg ik een b0Wner van mjo0w t0wgh[/quote] whahahahahahahahaahahahaha O+ wajjow taal whahahahaha O+

  als reactie op de film The Opposite of Sex

 • Kijk, dat ziet er nog uit als een serieuze goede film. Een film die nog ergens opslaat. Dit is gewoon een lieve autotje met zn eigen wil die mee gaat doen aan een race... een echte 'and they lived happily ever after'-film.. BLEH :r:r

  als reactie op de film Herbie Fully Loaded

 • Je gaat je gang.. ieder zijn eigen smaak en mening, maar het lijkt me wel zwak om naar een cijfer te kijken maja, jou keus. Ik zei al dat de film a la Scream was.. dus het heeft een beetje cliche en mayb gaven mensen drm een 3,8 maar ik vond de film wel vermakelijk :)

  als reactie op de film Urban Legends: Final Cut

 • Mensen die Urband Legend (et eerste deel) hebben gezien, hebben met dit deel een waardige vervolg. Ookal vind ik het eerste deel toch beter, deze film mag er ook zeker wezen. Het is echt een jaren 90'-thriller a la Scream. Deze film is zeker een aanrader, alleen al omdat eva mendes erin voorkomt ;)

  als reactie op de film Urban Legends: Final Cut

 • Hahaha ik hou van zulke films à la scary movie, undercover brother, hot shots, don't be a menace & soul plane... zulke films zijn de moeite waard om te kijken... lekker chill voor je tv en ff lekke lachen om die humor... echt zo'n film die nergens op slaat :P dat maakt em grappig

  als reactie op de film Naked Gun 33 1/3: The Final Insult