Fonkmeistah Avatar

Fonkmeistah

Laatste reviews

Glory(1989)

"...Mijn favoriete (oorlogs)film. Heb deze al vanaf jongs af aan tientallen keren bekeken en thuis op DVD. Mijn favoriete scene is de aanval op Fort..."

Shaun of the Dead(2004)

"...Vond Dawn of the Dead vele malen beter. Dit is best een leuke film maar ik kan me nog herinneren dat ik hem opgegeven moment heb afgezet omdat het..."

Forrest Gump(1994)

"...Deze film staat in mijn persoonlijke TOP5. Prachtige en heel aparte film. Mensen die deze film niet mooi vinden, begrijpen duidelijk de essentie niet...."

Saving Private Ryan(1998)

"...Daar hebben jullie helemaal gelijk in (vooral die scene met die halftrack die geraakt wordt door een bazooka) Als ze zich ook zo makkelijk lieten..."

War of the Worlds(2005)

"...Gisteren de film gezien, hij viel me tegen. Het begin is uitermate spannend, de opbouw en hoe ze aanvallen is schitterend gedaan. Daarna komt..."

Laatste reacties

"...Laten we heel eerlijk zijn, eigenlijk was de dvd gewoon een grote flop. Niet qua beeldkwaliteit maar wel houdbaarheid. Een paar krasjes en de dvdspeler hapert al als de tering of herkent hem niet eens.. Nee dan waren die videobanden (duurheid) toch e......"
Warner kiest voor Blu-ray
"...Cameron Diaz op haar lekkerst! De goede oude tijd. :~..."
The Mask
"...Ik mag toch hopen dat Tom Cruise in deze film Duits spreekt., anders ga ik dit hollywood-aftreksel niet kijken...."
Eerste beelden Valkyrie!
"...Een zeer vermakelijke thriller met goed acteerwerk van bijna alle acteurs! Zeker de moeite waard om te kijken...."
The General's Daughter
"...Leuke actie maar wat een KUT einde. Lekker wazig over wat er nou precies gebeurd is en het einde slaat echt alles. Superman Bourne.. Overigens werd ik bijna misselijk van die warrige actiebeelden. Leuk voor even, maar dat constante gedraai maakt......"
The Bourne Ultimatum

laatste ratings

Fonkmeistah heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Fonkmeistah heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.