HornBlower Avatar

HornBlower

Laatste reviews

Ned Kelly(2003)

"...Ik heb m in 2003 in Australië gezien. In Nederland is ie volgens mij pas een jaartje ofzo op dvd te verkrijgen, wat toch wel jammer is want het is een..."

Dr. No(1962)

"...Niet alle Bondfilms zijn op boeken van Ian Fleming gebaseerd, baassie. Na Octopussy houdt die link ook op. Dit is ook te merken in de films die (ik..."

Laatste reacties

"...Wat mooi! Mannen downloaden inderdaad meer dan vrouwen waardoor er meer zachthartige romkom's en highschoolcrap boxoffice-hits zijn dan lekkere knalfilms. Mannen, komt van uw sofa's en gaat naar den bios!..."
The Expendables: Call to Arms trailer
"...[quote=wallace]Maar de humor en de stijl van het verhaal lijkt steeds meer van Dreamworks af te komen.[/quote] Het paard in deze film lijkt inderdaad verdomd veel op het paard uit Shrek II (waar Donkey in transfomeerd). Maar verder vind ik het......"
Nieuwe Tangled trailer
"...Mooie set ook, ik kan nu eindelijk de orignele paardrijtuigenslagboom in werking zien ;)..."
Milla Jovovich op de set van The Three Musketeers
"...Mooie cast, ben heel benieuwd naar deze film. Er wordt de laatste tijd inderdaad plotseling heel veel aandacht aan gegeven. Vorige week was er op Youtube nog enkel een interview met de regisseur te vinden, verder niets!..."
Trailer The King's Speech
"...Van harte! Elke dag een vaste halte op de digitale snelweg, ga zo door!..."
10 jaar FilmTotaal!

laatste ratings

5,5
The Ruins (2008)
The Ruins (2008)
7,5
Cinderella Man (2005)
6,6
Ali (2001)
Ali (2001)

watchlist

HornBlower heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.