HornBlower Avatar

HornBlower

reacties

  • Inderdaad een prachtrol van Michael Caine.

    als reactie op de film Educating Rita

  • Wat de film mist aan klasse maakt Jessica Biel goed met de scene in het zwembad :~ :~ :~

    als reactie op de film Summer Catch

  • [quote=Cee van Lleef]Uw frustraties waren geheel terecht. Wat een slappe, fantasieloze film. Dat ze dezelfde naam durven te gebruiken als het origineel....[/quote] Ik blijf het zeggen. Wat een draak van een film is dit! ABSOLUUT NIETS vergeleken bij het origineel (zie posts hierboven).

    als reactie op de film The Italian Job

  • Komt omdat 't niet de Gladiator film is met Russel Crowe uit 2000 maar een B-film uit 1992.

    als reactie op de film The Running Man

  • Heel vervelend vind ik dat als er op filmtotaal een film wordt aangeprezen als film van de dag (of gewoon rechts in het rijtje staat met films die die dag getoond worden) en dan blijkt dat het niet die film is. Vorige week was dat ook al het geval met "Behing Enemy Lines".

    als reactie op de film Gladiator

  • Voorspelbare film. Trouwens: dozes = doses.

    als reactie op de film Cheaper by the Dozen

  • Origineel is VEEL beter! Maar deze is desondanks nog best te pruimen.

    als reactie op de film The Four Feathers

  • Was gister ook al op de tv. Toen bij Talpa dus met héél véél reclame dus voor de mensen die de film zonder reclame willen kijken moet je vanavond kijken.

    als reactie op de film Green Card

  • Echt een heerlijke film om te kijken. Heel gladjes zoals Pierce de rijke miljonair speelt. Zijn kleine gezichtsuitdrukkingen door de hele film zijn leuk om te zien en de muziek is echt geweldig! Heb de soundtrack nu maar weer gelijk aangezet!

    als reactie op de film The Thomas Crown Affair

  • Jammer dat deze boven Dr. No staat als film van de dag. Ik denk dat ik al weet welke film ik ga kijken vanavond.

    als reactie op de film Girl with a Pearl Earring

  • Prima film voor laat op de avond. De scene waarin ze Gecko naspreken is heel leuk om te zien. Hij is inderdaad wat aan de late kant, maar persoonlijk vind ik dat geen probleem. Lekker toch zo 's avonds laat op de bank gaan zitten, bak popcorn erbij en kijken maar! Ik zit er klaar voor.

    als reactie op de film Boiler Room

  • [b]@ Hitman80:[/b] Je weet echt helemaal niet waar je het over hebt en kraamt echt een hoop onzin uit. Dit is echt een aanrader die van dit soort historisch realistische drama's houdt. Goed acteerwerk, mooie kostuums en zeker geen onzin verhalen. De komende 4 weken deze serie op maandag (4 afleveringen) en dan op dinsdag [b]Hornblower[/b] (nog 5 weken!) Genieten dus!

    als reactie op de film "Charles II: The Power & the Passion"

  • Je kan zeggen wat je wilt over deze film, maar één ding is zeker. De soundtrack van deze film is echt fantastisch!!! :W

    als reactie op de film The Beach

  • Fantastische film! Allemaal kijken! Veel beter dan de remake (:r)

    als reactie op de film The Italian Job

  • Ik heb ze hier alle acht op DVD, maar reken er maar op dat ik vanavond weer zit te kijken. Dit is echt één van de beste Britse filmseries in een lange tijd! T+)

    als reactie op de film Hornblower: The Examination for Lieutenant

  • Je zal er zeker geen spijt van hebben om dit te kijken. Qua historisch besef en details is dit een uitstekende serie om te kijken. In totaal zijn er 8 afleveringen, waarvan dit de eerste moet zijn. (Ik ben even in dubio, want het plaatje laat aflevering 5 zien, maar het zal vast en zeker wel de eerste zijn.) Één advies: KIJKEN!

    als reactie op de film Hornblower: Mutiny

  • AHA! Leuk om eindelijk iemand te vinden die ook zo over Sharpe denkt. Ik heb bijna alle boeken en DVD's, maar ik vind dat er maar weinig mensen in NL bekend mee zijn. En dat terwijl het in Engeland zo'n enorm succes was! Jammer. (hetzelfde geldt overigens voor de Hornblower serie)

    als reactie op de film Patriot Games

  • Is het nou waar dat de film zich in Nederland afspeelt? Of is het alleen een legende die overgenomen is en ergens anders gespeeld wordt? Ik heb de film nog niet gezien, maar ik denk dat ik deze vanavond maar aanzet.

    als reactie op de film Sleepy Hollow

  • Waarom staat Harrison Ford niet bij de castlist?

    als reactie op de film K-19: The Widowmaker

  • Wat een verschrikkelijke filmavond. Deze film is nog slechter dan die andere flop van vanavond, namelijk de remake van The Italian Job. Waar gaat het toch heen met deze wereld...

    als reactie op de film The Librarian: Quest for the Spear

  • [quote=Cee van Lleef]U heeft natuurlijk gelijk: Turijn. Heb hem al lang geleden gezien. En voor het overige: kijkt innderdaad het origineel![/quote] Excuses voor het nogal gefrustreerde antwoord, maar ik vind het toch zo jammer dat ze deze film ooit hebben gemaakt. Er is niks meer over van het originele verhaal. Zo jammer dat ze m uberhaupt hebben gemaakt.

    als reactie op de film The Italian Job

  • [quote=Cee van Lleef]Wel met Michael Caine, niet in Londen. In Italië (Milaan dacht ik). Heeft dezelfde titel en is beroemd vanwege die geweldige getaway met mini's.[/quote] Is niet Milaan -> Turijn. Ken je klassiekers!!! Dit is echt een KUTfilm. Een totale verneuking van het prachtige origneel. Deze remake moet natuurlijk ook weer politiek correct zijn en dan hebben ze dus maar een neger en een vrouw in het team gezet. En die vrouw kan natuurlijk fantastisch rijden :r Wat is deze toch verschrikkelijk SLECHT!!! Als je echt een goede film wilt zien: kijk dan het origineel!

    als reactie op de film The Italian Job

  • BBC = top

    als reactie op de film Blade

  • On Topic dan maar weer: Ik vond het een best aardige film. Niet veel om over te schrijven, maar wel aardig. Misschien even kijken tijdens de reclameblokken bij The Pianist.................. Oja die zijn er niet want het is op Canvas. Heerlijk!

    als reactie op de film 8 Mile

  • Heb m gister gezien, maar wat een ontzettend slechte K*T-met-peren-film Het is lang geleden dat ik naar zo'n slechte film ben geweest en in mijn optiek een totale verspilling van mn geld en tijd!

    als reactie op de film The Brothers Grimm

  • Net gekeken, maar inderdaad een prima wegkijk film niks bijzonders, wel goed acteerwerk van Pacino, maar om met de legendarische woorden te eindigen : "da's logisch"

    als reactie op de film The Recruit

  • Goede film met leuk plot. Ga ik zeker kijken vanavond! Sowieso heeft BBC altijd wel leuke films op tv 's avonds!

    als reactie op de film The Negotiator

  • Inderdaad geen slechte woorden over Connery! Hij is zeker een van de beste Britse acteurs van de filmgeschiedenis! En naast het feit dat hij Sir Sean Connery is, is hij ook nog protector of Scotland! (Net zoals Ioan Gruffud voor Wales) Topfilm, die lang geleden zeker een favoriet was, en nu nog steeds hoog in mn lijst staat. Lekkere popcorn film die eigenlijk iedereen wel kent!

    als reactie op de film The Rock

  • Weten jullie dat Scarlett Johansson een kort geding had aangespannen tegen de filmmaatschappij omdat ze het onrealistisch vond om met BH aan in bed te worden gefilmd. Ze vond het realistischer om topless te liggen want dat doet ze normaal ook! Jammer jammer jammer dat het niet is gelukt :'(

    als reactie op de film The Island

  • Zeker een leuke film om te kijken Ik heb m al een maandje geleden uit Engeland laten overkomen en vond m zeker niet teleurstellen!

    als reactie op de film After the Sunset

  • Ben ik het helemaal mee eens. Het lijkt misschien wel een beetje als een vervolg op SIS maar dat maakt toch ook niet uit. Gewoon een lekkere film om te kijken vind.

    als reactie op de film You've Got Mail

  • Ben het er helemaal mee eens, vind het beeldmateriaal in deze film prachtig en het camerawerk indrukwekkend. Maar ook zeker het noemen waard is de soundtrack, gezongen door een maori-clan en, vind ik, heel toepasselijk bij deze film! Genieten dus

    als reactie op de film The Thin Red Line

  • De muziek van deze film is voor mij zeker een van de belangrijkste redenen om vanavond de film voor de zoveelste keer te gaan kijken. Fantastich bedacht, past goed bij de "smooth"-stijl die de makers in de film wilden over laten komen!!! En inderdaad, dijkstra1990: ben benieuwd wat er dan werkelijk niet klopt....

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • Fantastisch gedaan inderdaad, naar mijn weten de eerste keer dat een tv-zender een film aankondigt als ontzettend slecht! Petje af voor de advertising boys bij Yorin om dit te durven :W

    als reactie op de film Glitter

  • Heb m in IMAX Parijs gezien en was echt een gave manier om deze film te bekijken. [spoiler] in de fabriekshal waar alles eetbaar en zo kleurrijk was, was echt heel vet want overal waar je keek was wel wat nieuws te zien![/spoiler]

    als reactie op de film Charlie and the Chocolate Factory