Luniz Avatar

Luniz

Laatste reviews

Con Air(1997)

"...Kraak me niet meteen af svp. Als eerste ben ik een fan van Cage. Zijn manier van acteren trekt me aan. Norton, Samuel L. Jackson, Bruce Willis, Russel..."

The Pelican Brief(1993)

"...Leuk.Gaan we elkaar weer afkraken op spellingsfouten. Alsof 15 jarige jongetjes niks beters te doen hebben als dit soort onzin volgen. Ga toch..."

Ronin(1998)

"...Hmm. Ik dacht dat IMDB zijn feitjes wel meestal goed had. Klinkt alsof Hawk de scene heel goed heeft bestudeerd. Ik geloof IMDB meer. Formule 1..."

Coyote Ugly(2000)

"...De soundtrack van deze film is van onder andere Leann Rimes met Can't fight the moonlight ja ! Je ziet haar ook in de film optreden trouwens, maar ze..."

Independence Day(1996)

"...Wat War of the worlds is geworden, zo had eigenlijk Independence Day moeten zijn. Alleen War of the worlds had wat minder popcornvermaak, maar was..."

Laatste reacties

"...Zoals de andere hier vond ik het ook een best leuke film. Wordt alleen beetje op een niet gepast/laat tijdstip uitgezonden. Geen hoogvlieger of zo, maar gewoon een prettig tussendoortje...."
Don Juan DeMarco
"...Ik vind deze film eigenlijk leuker dan Eternal Sunshine of the Spotless mind. Hij komt alleen de laatste tijd beetje te vaak op tv...."
The Truman Show
"...Het gegeven dat ie van de maker van The Crow gemaakt is, is al al leuk. Dat was een vet gemaakte film in zijn geheel. Deze heb ik nog niet gezien...."
I, Robot
"...Het is al vaker gezegd, en die woorden zijn ook de waarheid. De slechtste Bond film ooit gemaakt ! Ik kan die 6,1 ook niet begrijpen. Gaat zo te ver voor woorden. Onzichtbare auto dit dat. Te veel fantasy/SciFi voor een Bond film. Ik was zl geen fan......"
Die Another Day
"...Een echte Misdaad/Drama/Thriller zoals erboven staat ja. Heeft van alles wel wat. En dat maakt het opzich wel leuk en boeiend. Ik wil er niet veel over zeggen, want ik kan me er niet veel meer van herrineren. Denk dat ik daarom nogeens zal gaan kijke......"
Sydney

laatste ratings

Luniz heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Luniz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.