Touchwood Avatar

Touchwood

reacties

  • Totáál geen chemistry tussen Mendes en Washington. Een zesje.

    als reactie op de film Out of Time

  • [/b] ... en bold tag sluiten.

    als reactie op de film Mr. & Mrs. Smith

  • @Yor=, ben het helemaal met je eens. The Fall van Tarsem Singh is inderdaad een geweldig cinematografisch feestje. De film is opgenomen in Zuid Afrika, India en daarnaast nog ruim twintig verschillende landen. Als je [url=http://thefall-locations.blogspot.com/]hier[/url] kijkt zie je een aantal stills uit de film met de exacte locatie eronder vermeld. Heel handig om aan de hand daarvan dan alvast je vakantie te boeken. (nb. ik werk níet bij een reisbureau) ;)

    als reactie op de film The Fall

  • Ik heb wel zitten kijken. Maar niet naar 'Kiss Kiss Bang Bang' uit 2005 met Robert Downey Jr. en Val Kilmer, zoals volgens de programmering het geval zou zijn, maar naar 'Kiss Kiss (Bang Bang)' uit 2000 met Stellan Skarsgård en Chris Penn. Wat best een aardige film is, daar niet van. Maar toch niet helemaal wat ik ervan verwacht had. :P

    als reactie op de film Kiss Kiss Bang Bang

  • [quote=Edwinem]maar met helaas een welbekend [spoiler]happy[/spoiler] einde[/quote] Het ligt er maar aan wat je daaronder verstaat. Ik denk dat Mrs. Crawford er waarschijnlijk een geheel andere mening op na zou houden, ware het niet dat ze daar om de dooie donder niets meer over te vertellen heeft.

    als reactie op de film Fracture

  • Het wordt er direct een heel andersoortig genre van… zal wel 1914 moeten zijn.

    als reactie op de film Sarah Bernhardt: Une étoile en plein jour

  • [quote=ruben]...leg het mij dan maar 's uit vrouwen zouden een film beter waarderen omdat er een knappe man in zit? vrouwen zijn dus niet kritisch en hun hormonen zorgen voor 2 punten extra waardering? Nogal sterke bewering. Niet zozeer omdat ik quasi-hyper-geemancipeerd wil overkomen, maar vooral omdat het vooral een domme opmerking is, die vrouwelijke kijkers degradeert tot oppervlakkige, driftgestuurde wezens. Ik vind Lucy Lu een prachtvrouw. Dit betekent echter niet dat ik Charlies Angels 2 een stuk beter vind dan als zij er niet in had gezeten. Of hebben mannen minder last van hun hormonen dan vrouwen? Ik zal het eens aan mijn vriendin vragen, maar ik denk dat ik met een blauw oog terug kom.[/quote] En gelijk heeft ze. [quote=Dr. Strangelove]... ik kan (in het algemeen) toch wel stellen dat vrouwen drama meer waarderen dan scifi, geweld, achtervolgingen, moord, marteling enz ? [/quote] Wat een godsgruwelijke onzin ! Maar ik mag toch hopen dat Herr Doktor Merkwürdigliebe nu onderhand wel beter weet. Overigens zal ik als vrouw de eerste zijn om toe te geven dat je vrouwen en mutsen hebt. (Mutsen kunnen bijvoorbeeld niet opschieten in het verkeer.) Aan de andere kant heb je ook weer mannen en watjes. Dus zou ik willen stellen dat het voor vrouwen door de bank (met of zonder leuningen) genomen geen ene moer uitmaakt of het nu drama, scifi, geweld, achtervolgingen, moord of marteling betreft. Laat staan dat enkel de seksepiel van Clooney mij noopt tot een kwijlend kijken. Wat niet wegneemt dat zijn aanwezigheid zeker een pluspunt voor de film vormt, maar dat geldt ook voor John Goodman en om dat nu een goddelijke knapperd te noemen. Zeg nou zelf, ik vind Sean Penn bijvoorbeeld een lelijke en onaangename vent, maar dat weerhoudt mij niet van het kijken naar “All The King’s Men” of “Milk” waar hij een Oscar voor ‘Best Actor’ kreeg. Of is the latter nu weer een slecht voorbeeld en koren op de molen omdat vrouwen zich eerder zouden kunnen identificeren met een homoseksuele man… Overigens ga ik wel helemaal los op The Soggy Bottom Boys, maar dat begrijp je.

    als reactie op de film O Brother, Where Art Thou?