Touchwood Avatar

Touchwood

Laatste reviews

Jesus Christ Superstar(1973)

"...Meer dan geweldig dit, maar ik zou wel aanraden de DVD ervan aan te schaffen. Deze ondertiteling mist elk gevoel voor nuance en het geluid is helaas..."

The Wrestler(2008)

"...Genre: ‘komedie’? Laat me niet lachen… B-) The Wrestler ‘voelt’ aan als een documentaire waarin een washed-out beroepsworstelaar van dichtbij wordt..."

Pleasantville(1998)

"...Aardige film over het losbreken uit het strakke keurslijf, haren losgooien, durven rennen in de regen om de grauwe (lees: zwart/wit) sleur van het..."

Laatste reacties

"...Totáál geen chemistry tussen Mendes en Washington. Een zesje...."
Out of Time
"...[/b] ... en bold tag sluiten...."
Mr. & Mrs. Smith
"...@Yor=, ben het helemaal met je eens. The Fall van Tarsem Singh is inderdaad een geweldig cinematografisch feestje. De film is opgenomen in Zuid Afrika, India en daarnaast nog ruim twintig verschillende landen. Als je [url=http://thefall-locations.blo......"
The Fall
"...Ik heb wel zitten kijken. Maar niet naar 'Kiss Kiss Bang Bang' uit 2005 met Robert Downey Jr. en Val Kilmer, zoals volgens de programmering het geval zou zijn, maar naar 'Kiss Kiss (Bang Bang)' uit 2000 met Stellan Skarsgård en Chris Penn. Wat best e......"
Kiss Kiss Bang Bang
"...[quote=Edwinem]maar met helaas een welbekend [spoiler]happy[/spoiler] einde[/quote] Het ligt er maar aan wat je daaronder verstaat. Ik denk dat Mrs. Crawford er waarschijnlijk een geheel andere mening op na zou houden, ware het niet dat ze daar om d......"
Fracture

laatste ratings

5,9
The Hunt (2020)
The Hunt (2020)
8,1
Trainspotting (1996)
Trainspotting (1996)
7,5
Deux (2019)
Deux (2019)
8,1
Sideways (2004)
Sideways (2004)

watchlist