Random Avatar

Random

reacties

  • [quote=Moviemagic]Zo te zien ben ik één van de weinige (misschien wel enigste), maar de film kon mij niet bekoren. Geweldige cast in de film zonder meer, maar de verhaallijn vond ik zo gigantisch saai opgezet. Het switchen van de scene's van verderop in het verhaal naar eerder in het verhaal en visa versa vond ik het verhaal niet boeiender erop maken. Tevens boeide de samenkomst van de verhalen van de verschillende karakters me bitterweinig. Voor de mensen die hem leuk vonden zou ik zeggen: Kijk ze..., maar voor mij niet meer.[/quote] mwoa, ik had het zelfde. Dit is echt een film waar je voor in de stemming moet zijn, naar mijn bescheiden mening.

    als reactie op de film 21 Grams

  • Pas geleden voor het eerst gezien. geweldige film, ik moet wel toegeven dat je ervoor in de stemming moet zijn.

    als reactie op de film Amélie

  • Opzich een redelijk geslaagte film voor zijn genre. Ik heb mij er stiekem wel mee vermaakt :)

    als reactie op de film French Kiss

  • [quote=coolcredit]een groot antisemitisch vehicel dat met zoveel mogelijk bloed en gemartel in beeld moet brengen hoe erg onze heer jezus voor onze zonden heeft geboet...beetje teveel van het goede en het erge is nog, er zit geen verdieping in. Je leeft helemaal niet mee met die man...[/quote] ben ik het helemaal mee eens als overtuigd non believer, had ik totaal geen medelijden met het character jezus in deze film. En gezien het feit dat het lijden zo'n beetje de film zo moeten dragen vond ik er niet zoveel aan. Wat mij betreft had de film een stuk beter kunnen zijn, als ze zijn leven voor zijn dood wat uitgebreider hadden gemaakt.

    als reactie op de film The Passion of the Christ

  • [quote=SunChaser]Wel aardig, maar niet erg goed uitgewerkt. Want criminelen zouden gewoon naar een andere stad kunnen verhuizen waar ze geen pregogs hebben. Kan zijn dat iik dat vorig jaar ook al heb geroepen :+[/quote] als dat met het doel is op iemand te vermoorden, dan lukt dat toch niet... ontopic: erg vermakelijke film, kijk langs de tom cruise sucks hype heen en je zal je zeker niet vervelen.

    als reactie op de film Minority Report

  • De film om iemand met een slechte filmsmaak mee de grond in te boren. :W

    als reactie op de film The Fast and the Furious

  • [quote=Aziez]Heeft Wee-man hier echt in meegespeeld?[/quote] nee maar in 1 van de eerste jackass afleveringen skate hij met een oemaloempa pakje aan. :+

    als reactie op de film Willy Wonka & the Chocolate Factory

  • Weeman ^_^

    als reactie op de film Willy Wonka & the Chocolate Factory

  • [quote=Sai]Ik vond dit echt een oermatige onzinfilm voor ontiegelijk ovulerende vrouwen, maar ik ben blijkbaar nogal in de minderheid. Morgen dan maar een tweede kans geven.[/quote] dankzij deze opmerking moet ik de film gewoon zien. :)

    als reactie op de film My Summer of Love

  • [quote=ireturn]Jackass is niet leuk. Eigenluk dus gewoon niets bijzonders op tv! Weten de zenders nog niet dat we terug zijn van vakantie?[/quote] En als jij terug bent van vakantie zit je achter de TV? dude...

    als reactie op de film Jackass: The Movie

  • Een erg vervelende film, volgens mij 1 van de weinige films die ik niet verder heb gekeken. Ook erg teleurstellend als je het vergelijkt met het IMDB cijfer.

    als reactie op de film Traffic

  • [quote=xX_Johnny_Depp_Lover_Xx]iick vond hem egt leuk:E alleen het einde was een beetje brieck oftrwel VAAG!:E vond iick.iick snap oowk wel dat se mense proberen te trekkn maar dat kun je dan beter met een goed einde doen dan met soon slordig einde !!:) wel von iick muh ppopey wel weer vet.Johnny vond iick nog het best spelen samen met Keira Knightley duzz mare hij was wel leuk 4al toen Johnny vast zat inat waterrat[/quote] WTF hier is met de beste wil nog niets van te maken.

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  • [quote=Evertje]De oscars van 1999 zijn gewoon niet echt serieus te nemen... Iedereen kan zeggen wat ze willen over Shakespeare in Love en Saving Private Ryan, maar de beste film van dat jaar was natuurlijk gewoon The Truman Show. Het is gewoon schandelijk dat die hele film over het hoofd is gezien. Naast een oscar voor beste film had hij natuurlijk (onder andere) beste scenario, beste muziek en beste bijrol (Ed Harris) moeten krijgen. vanavond kijk ik natuurlijk gewoon voetbal, Shakespeare in Love is geen film die ik 2x hoef te zien...[/quote] Waarschijnelijk kijken er wel meer mensen naar voetbal. maar ff terzijde sinds wanneer moet je de oscars serieus nemen? de films die je opnoemt zijn stuk voor stuk goed, "er kan er maar 1 de beste zijn" ;)

    als reactie op de film Shakespeare in Love

  • [quote=Frenkel]Met Ben Stiller, Owen Wilson en Bill Murray verwachtte ik een leuke flauwe komedie. En ik heb Gene Hackman altijd al in zo'n soort film willen zien. Ik was dus erg teleurgesteld toen ik merkte dat dit gewoon een saaie film is zonder grappen waar je hard om kunt lachen.[/quote] het is dus een film met inhoud, lijkt me geweldig om te zien. Ga hem zeker kijken vanavond, misschien dat mijn Ben Stiller haat iets minder wordt...

    als reactie op de film The Royal Tenenbaums

  • [quote=RayDeIndo]jullie zijn ook erg UP to DATE ( DUSSS NOT !!! ) zoek mij eigen de pleuris in de gids,die film komt er niet eens op,hoe STOM/DOM kun je zijn !!![/quote] anders doe je gewoon even rustig aan...

    als reactie op de film L.A. Confidential

  • Is de "orginele" versie van deze film nog te krijgen eigenlijk? Ik vind de redux namelijk onnodig langdradig.

    als reactie op de film Apocalypse Now

  • Zeer matige film met standaard schrik momenten, lees: doodstil gevolgt door een hels kabaal met een "schokkend" beeld..

    als reactie op de film Boogeyman