Manuel Koonen Avatar

Manuel Koonen

Laatste reviews

Van Helsing(2004)

"...Ik hou wel van die vampierenfilms, en deze is al helemaal mooi, omdat er niet alleen maar vampieren in voorkomen maar ook weerwolven, en Dracula komt..."

Enemy at the Gates(2001)

"...Wie het spel Call of Duty: Finest Hour al eens heeft gespeeld zal vast en zeker een hele hoop gebeurtenissen die je te spelen krijgt in Call of Duty,..."

Saving Private Ryan(1998)

"...Het lijkt wel alsof het spel Medal of Honor compleet van deze film is gebasseerd, je herkend namelijk precies dezelfde stukken terug in zowel de film..."

The Matrix(1999)

"...Ik wil graag nog iets kwijt over het onderwerp SBS6. Namelijk dat SBS6 op zich wel goede films uitzend, vooral op de maandagavond. Hier is niks mis..."

Laatste reacties

"...Oke dat klopt dan,,maar vandaag zou volgens filmtotaal the nutty proffesor 2 worden uitgezonden op sbs 6, maar bruce almighty kwam erop....stom zeg..."
The Order
"...Deze film "The Order" komt vandaag niet! Deze is fout geprogrameerd, want vandaag wordt "The Sin Eater" uitgezonden op RTL5 om 10.00 uur! "The Sin Eater" zou een tijdje geleden al uitgezonden zijn geworden maar er werd een andere film uitgezonden, du......"
The Order
"...En de film duurt maar tot 10 voor 10?..."
Phone Booth
"...Owie hij, in die film gaan wel veel mensen dood zeg. Behalve de hoofdrolspelers natuurlijk, die zijn niet kapot te krijgen. Ieder ander was allang dood geweest na wat die allemaal doen...."
The Long Kiss Goodnight
"...MOOIE FILM, en echt een feel-good film, ik voelde echt wel goed na het zien na deze film hoor. en dat heb ik niet bij alle films, laatste keer dat ik dat had was bij About Smidt..."
Almost Famous

laatste ratings

Manuel Koonen heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Manuel Koonen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.