13204 Avatar

13204

Laatste reviews

Pulp Fiction(1994)

"...Het maakt niet uit welke film er draait, hoe opgehemeld hij ook is, hoe briljant gefilmd, van muziek voorzien of doorspekt met de meest briljante..."

Saving Private Ryan(1998)

"...De oorlogsfilm die duitse militaire kwaliteiten na waarheid verfilmt moet nog worden bedacht. De enige serie/film die in de buurt komt is Band of..."

Casino Royale(2006)

"..."Steeds meer overdreven, met bizardere martelingen, alles wat niet hoort bij een james bond en weinig verhaal, avontuurloos." Hebben wij dezelfde..."

Laatste reacties

"...God wat misselijke lafaard! Snap best dat je na al die jaren niet wil worden gearresteerd, maar wees een vent. Her feit dat ie in '77 al gevlucht is geeft ook wel aan dat het een ruggengraatloze lul is. Snap niet dat deze man steun krijgt van b......"
Roman Polanski op vrije voeten
"...Man man man, Wat een non-reactie. Vooral gladstrijken van de rimpels. Erg jammer, had een reactie met wat meer 'ballen' verwacht...."
Reactie Edward Norton op The Hulk-kwestie
"...Ben benieuwd hoe ze die 'serieuzere' toon door gaan voeren. Nieuw eyecandy, zowel software*nomnom* als hardware matig. En dan die Stunticons. Zou toch juist een extra show element moeten zijn niet waar? Maar ik ben en blijf benieuwd naar deze f......"
Nog meer fraaie Transformers 3 setbeelden!
"...[quote=TARAraboemdijee]Misschien moet je je ook even verdiepen in het verloop van de zaak destijds, bijvoorbeeld het feit dat de rechter mediageil was en oneerlijke straffen aan beroemdheden uitdeelde, het feit dat er een schadevergoeding was overeen......"
Roman Polanski op vrije voeten
"...And there was only total EPICNESS! Holy **** wat vet! Hier en daar nog wel wat re-rendering maar verder ziet het er echt top uit! Jammer dat ze voor een pre-summer release hebben gekozen want ik kan haast niet wachten! Haha! Lengte van de tr......"
Thor trailer online!!

laatste ratings

watchlist

13204 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.