Straka Avatar

Straka

Laatste reviews

RoboCop(2014)

"...De film Robocop uit 1987 heeft een cultstatus, deze remake begint dus met een onoverkomelijke achterstand en de Roboflop recensies liggen voor de..."

The Grandmaster(2013)

"...Het verhaal van martial arts legende Ip Man volgens de visie van Wong Kar Wai. Deze visie houdt in dat we niet een standaard knokfilm voorgeschoteld..."

Laatste reacties

"...Voor de thuiskijkers: zorg dat je je geluidinstallatie op orde hebt. Het surround geluidsdesign is prachtig en dit kwam in de bioscoop in ieder geval heel sterk over...."
Roma
"...Tja Gerdy, er zat zeker wel een shot in van Armstrong die op de maan bij de Amerikaanse vlag staat, dus blijkbaar heb je dat inderdaad vergeten...."
First Man
"...Zijn films die alleen al aan de box office 3 tot 4 keer het budget omzetten al complete flops?..."
Tien compleet mislukte franchisereboots
"...Ocean's 8 deed het dus ongeveer even goed als 12 en 13 (en 11 deed het niet eens veel beter). Eigenlijk was de vrouwelijke invalshoek in Ocean's serie wel verfrissend: dit was een con-job met een doelwit en uitvoering die niet had gewerkt met mannen......"
Vrouwelijke spin-off rond '21 Jump Street' in de maak
"...Logisch dat een social media platform zelf mag bepalen wat zij op hun eigen platform toelaat. Zo mag ook een krant zelf bepalen wat zij publiceert en mag een tv-station zelf bepalen wat het uitzendt. Het staat ook een ieder vrij om een social media......"
Woedende Hollywoodacteur geblokkeerd op Twitter om oude politieke meme

laatste ratings

watchlist

Straka heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.