dragonspirit Avatar

dragonspirit

Laatste reviews

What the #$*! Do We(2004)

"...Misschien krijg ik nu iedereen over me heen, maar ik vond persoonlijk What the Bleep do we Know een hele leuke film. Ja, dat mens was best irritant en..."

Laatste reacties

"...Voor mij een absolute must see, onder andere doordat ik er zelf in heb mogen meespelen. Wat ik tot nu toe gezien heb vind ik er zelf ook erg goed uitzien. Ja, ik heb het Belgische origineel gezien en die vond ik ook goed. Nu benieuwd hoe de Nederland......"
Teaser Trailer Loft remake
"..."een bokser uit Bosten" Je bedoelde vast: "een bokser uit Boston"..."
The Fighter Trailer
"...[quote=Steenvoorden]Heb hier zo'n zin in. Maar op de foto en het filmpje als die persoon daar staat zie je in de spiegel dat kind staan, maar kijk je naar rechts en dan staat dat kind er niet in. Of is er wat met mijn ogen aan de hand.[/quote]......"
Niet één, maar twee Paranormal Activity sequels
"...[quote=debart]vet vet vet. dat ik aar aan mee heb mogen werken:D[/quote] Idem, maar ik ben nog niet in beeld in de trailer. ;) Ik heb overigens ook tekst, dus ben erg benieuwd hoe dat stuk eruit gaat komen...."
De trailer van SINT!
"...Afgelopen zaterdag samen met mijn vriendin gezien en we hebben genoten. Denk dat dit gewoon humor is die je moet liggen en waar je voor in de stemming moet zijn. Voor ons was het in ieder geval een goede keuze geweest en ik vond echt dat de film deed......"
Red

laatste ratings

watchlist

dragonspirit heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.