Chrischzz Avatar

Chrischzz

Laatste reviews

Saw 3D(2010)

"...Ik ben eigenlijk aangenaam verrast over de hele Saw reeks.. Vooraf had ik er niet veel mee.. slasher films die alleen gemaakt zijn voor het bloed..."

Laatste reacties

"...Captain marvel was ok. Niet meer dan dat. De beste stukken waren dan wel de connecties tussen de rest van het Marvel universum en niet Cpt. Marvel zelf. Het schiep iets meer duidelijkheid aan hoe Fury aan z'n ooglapje komt en de blauwe kubus en dat......"
Marvel grijpt in bij 'Captain Marvel 2' en dumpt regisseurs
"...Maar je kan hem gewoon downloaden straks uit de nieuwsgroepen en zelf op DVD branden. Zelf een hoesje maken uitprinten...."
Trailer grote Netflix-film 'Spenser Confidential' met Mark Wahlberg
"...Smith werd in de vervolgen eigenlijk alleen maar irritanter. Met als diepte punt het DBZ gevecht in de regen tegen 600 smithen. Alle gevechten van neo/Morpheus etc tegen Smith in de vervolgen voelden als gevechten zonder eind of climax en waren vaak......"
Helaas: geen Agent(s) Smith meer terug in 'The Matrix 4'
"...Joh, zat ze in GotG2? was dan echt 2 seconden ofzo?..."
Keert deze 'Guardians Vol. 2'-actrice terug in de Marvel-film 'Shang-Chi'?
"...Voor het MCU moeten ze gewoon alle voorgaande X-men films negeren. Opnieuw de handel introduceren (of niet eens) en doorgaan. Het enge nadeel is dat ze qua acteurs het lastig gaan krijgen als ze McKellan, Stewart, Fassbender, McAvoy, Hoult en Jackma......"
Patrick Stewart sprak met Marvel Studios over 'X-men'

laatste ratings

5,5
Lockout (2012)
Lockout (2012)
6,2
Shoot 'Em Up (2007)
Shoot 'Em Up (2007)
5,6
Hulk (2003)
Hulk (2003)

watchlist

Chrischzz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.