Chrischzz Avatar

Chrischzz

Laatste reviews

Saw 3D(2010)

"...Ik ben eigenlijk aangenaam verrast over de hele Saw reeks.. Vooraf had ik er niet veel mee.. slasher films die alleen gemaakt zijn voor het bloed..."

Laatste reacties

"...Eerst King Kong maar koppelen aan Godzilla. Daarna Pacific Rim er aan hangen, dan hebben we al een monster orgie van jewelste. Maar dan wel met Del Torro als regisseur...."
'The Avengers vs. Godzilla'-film geopperd door regisseur 'Godzilla 2'!
"...3 uur. Persoonlijk mag er van mij wel een pauze tussen hoor. En hij valt dan ook gelijk in het top-tarief van de bioscoop. Want lange film, dus duurdere kaartjes, plus nog 3d toeslag, want hij zal wel alleen in 3d te zien zijn op schappelijke tijden......"
Marvel maakt de speelduur voor 'Avengers: Endgame' bekend (hij wordt lang!)
"...Vermoeiend dat zoals vaker artiesten gelijk worden afgekraakt als ze enkel gebruik zouden maken van electronica om hun muziek te maken. Dat hij al voor verschillende (grote) hollywood films is gevraagd blijkt wel dat ze daar vinden dat hij wel degel......"
'Terminator: Dark Fate' krijgt een Nederlands tintje
"...X-23 had me toch echt nog wel tof geleken. Zeker als ze op basis van Logan verder zouden gaan qua sfeer, verhaal en actie. Maar ja...."
De Marvel-films die Disney NIET maakt
"...Helaas pindakaas Gigan72 RotF was wel deels geschreven door Bay zelf. Vanwege de schrijversstaking toen. En nog meer helaas heeft Bay zoveel vingers in de pap dat hij ook zich bemoeit met het schrijven van de scripts. Die vent doet wat hij koel vind......"
Vervolg 'Transformers: The Last Knight' aangekondigd

laatste ratings

5,5
Lockout (2012)
Lockout (2012)
6,2
Shoot 'Em Up (2007)
Shoot 'Em Up (2007)
5,6
Hulk (2003)
Hulk (2003)

watchlist

Chrischzz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.