Saw 3D (2010)

In Mind-Blowing 3D

Reviews (6)

jaime91

Avatar

De zoveelste Saw film en de tot nu toe laatste en niet eens de minste. Heb de film een paar dagen geleden op Film 1 gezien en ondanks de vele kritieken die deze film gekregen heeft is die best oke. Ik ben overigens wel blij dat ik hem hier gewoon op de bank zonder 3D heb gezien want volgens mij voegde dat 3D hier niet zo heel veel toe,absoluut geen toegevoegde waarde dat 3D in deze film dus en dat hadden ze ook beter kunnen laten. Wat het verhaal betreft komt alles hier toch grotendeels tot een einde en worden alle eindjes aan elkaar geknoopt wat ik ook verwachte (de film heet namelijk niet voor niets The Last Chapter) maar waar ik mij dan toch weer aan geiriteerd heb is dat open einde. Ik ga niets verklappen maar had veel liever gezien dat ze hun belofte hielden en ook echt met een mooi gesloten einde kwamen,begrijp me niet verkeerd ik ben best een Saw fan maar als je zegt dat het de laatste is hou je er dan ook aan en brei er een mooi einde aan ipv met weer een opening te komen naar een eventueel 8ste deel.

Het volgende minpunt is de rol van Cary Elwes. Top dat hij weer terug is en leuk om hem weer te zien maar verwacht ook daar niet te veel van want echt groot is zijn rol niet in deze tot nu toe laatste Saw. Jammer want ook daar had ik meer van verwacht en willen zien. Kortom absoluut geen slechte Saw film maar ook niet de beste en vooral leuk voor de fans van gore horror en/of de Saw reeks.

Tarkus

Avatar

De 7de film uit de reeks, de laatste (eindelijk) en meteen ook de minst goede.
Als er al in de vorige filmen weinig sprake was van een goed scenario is dat in deze film al zeker niet.
Alles draait hem hier om hoe bloederig je iemand kan ombrengen, en hoe schokkender hoe beter.
Het is de laatste dus, en ik ben blij dat er een eind aan is gekomen, ik heb ze allemaal gezien, en er waren een paar uitschieters bij, o.a. deel 1 en 5 waren de betere voor mij.
Er zou alweer sprake zijn van deel 8, maar ik denk dat het voor mij hier toch ophoud, ze kunnen er als ze dat willen eeuwig mee doorgaan, maar dit laatste deel had al zovele flash-backs naar de vorige filmen dat ik zo'n vermoeden heb dat men nu wel uitverteld is.
Het is voor mij mooi geweest... om het op een wat sarcastische toon te zeggen..

Progressive

Avatar

Deze film viel mij heel erg mee.
Net als bij de vorige reeks zijn hier weer gruwelijke vallen in te vinden, waar het spannende nu wel van af is. Qua verhaal lijkt deze erg op Saw IV, ik vond deze beter.

Leuk ook weer dat ook bij deze je op het einde weer stomverbaasd bent en dat alle puzzelstukjes bij elkaar vallen.

Ik geef deze een 7, goed verhaal en beter dan de voorafgaande toch zal niets de eerste overtreffen.

Chrischzz

Avatar

Ik ben eigenlijk aangenaam verrast over de hele Saw reeks..

Vooraf had ik er niet veel mee.. slasher films die alleen gemaakt zijn voor het bloed en de shock..

Toch eerst deel 1 maar eens opgezet..
Bllod en gore vielen eigenlijk wel mee.. En een geweldig uitgespeeld plot.. Wetende dat de rest berg afwaards zou gaan, ook deel 2 gezien..

Ook redelijk verrassend.. meer gore, maar niet buitensporig..

De latere delen werden wel meer een meer ranzig qua verminkingen enzo.. maar ik moet zeggen dat de plots redelijk goed bleven.. al vraag ik mij af in hoeverre deze ook echt allemaal sluitend te maken zijn.. Met alle helpers op de zijlijn enzo..

Hopelijk is nu met 7 de reeks toch echt tot het eind gebracht.. het is mooi geweest..

ethrellik

Avatar

Ik vond het juist jammer van de 3D, alles moet tegen woordig op 3D, Jackass 3D... Piranha 3D.
Over Saw zelf; Ik heb alle delen gezien, toch ben ik blij dat nu dit de laatste deel is. Het begon meer op een mini serie te lijken, waardoor de originele ideeën in de afgelopen reeks steeds minder werden. De laatste deel knoopt alle touwtjes aan elkaar en brengt er een "saw" einde aan.

Dat vind ik wel het mooiste aan deze filmreeks; het is nooit een gelukkig einde, en dat zie je weinig.

Acer

Avatar

Persoonlijk vond ik het eerste deel helemaal geweldig, het tweede deel kon er ook nog wel mee door. Vanaf het derde deel werd alles minder, het lijkt me wel moeilijk om telkens. Het zelfde concept uit te werken, met een andere verhaal lijn. Uiteindelijk wil je de film zien om te weten, welke bloederige scène er nu wel zal komen. Heb alle delen gezien maar na het derde deel, werd het zo van kijken en dat was het. Het is niet meer blijven hangen, omdat het verhaal ook zo vaag werd. Nu heeft Saw 3d me wel licht weten te verrassen, omdat het een wel een soort spannend verhaal wederom kreeg. Voor de echte fan een aanrader, voor wie de overige delen al zat....tja het valt te proberen. Verder hoop ik wel, dat er een eind aan zal komen aan deze reeks.