ethrellik Avatar

ethrellik

Laatste reviews

Saw 3D(2010)

"...Ik vond het juist jammer van de 3D, alles moet tegen woordig op 3D, Jackass 3D... Piranha 3D. Over Saw zelf; Ik heb alle delen gezien, toch ben ik..."

Laatste reacties

"...Hij is zeer goed, moeilijk te volgen. het is alsof je al van te voren moet weten hoe het spel in elkaar zit. Maar steengoed tot het einde.... attans einde; loopt het goed af of slecht af? daar loop je nog dagen mee rond in je hoofd :P..."
Inception
"...Kijk meningen zijn hier over verdeeld, vind je new kids series leuk? dan zul je de film helemaal geweldig vinden, vind je de series tegen vallen; dan raad ik je aan om m niet te kijken koekwous. Hij was wel zo dom dat hij ontzettend leuk was, avon......"
New Kids Turbo
"...Deze film had ik in spanje gezien, was er zeer over te spreken. nu ik in de nederlandse bios ben geweest ben ik echt niet van mening verandert. Ookal gingen ze naarmij te lang door met dat "bende" het verhaal is onwijs goed in scene gebracht en hee......"
Pan's Labyrinth
"...Suprfilm! Gewoon goed, actie en humor gaan altijd samen!!..."
V for Vendetta
"...Topper! Zit een heel verhaal achter, je verveelt je geen enkele seconde! verhaal krijgt steeds een andere plot, en struktuur. Geweldig, aanrader! :-)..."
Running Scared

laatste ratings

8,2
Inception (2010)
Inception (2010)
7,2
A Bug's Life (1998)
A Bug's Life (1998)
4,6
Saw 3D (2010)
Saw 3D (2010)
6,3
New Kids Turbo (2010)

watchlist

ethrellik heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.