Progressive Avatar

Progressive

Laatste reviews

Saw 3D(2010)

"...Deze film viel mij heel erg mee. Net als bij de vorige reeks zijn hier weer gruwelijke vallen in te vinden, waar het spannende nu wel van af is. Qua..."

Laatste reacties

"...[quote=miezl]WAANZINNIGE FILM!!!! met meer diepgang dan menigeen denkt.en ja beetje dom als je niet weet wat r met wikus is gebeurt.je ziet m aan t eind nog vol in de camera kijken! wat trouwens een open einde is want t is de bedoeling er een trilogi......"
District 9
"...Deze film viel me erg tegen. Een erg traag verhaal waar vast een clue in te vinden is, maar ik hem niet heb gevonden. Overigens wel goed acteerwerk. Een zesje..."
Wrecked
"...Jeugdsentiment :') Heb deze film een paar weken terug weer eens gekeken, maar hij viel best wel tegen. Alles is na gesynchroniseerd, waar ik me vroeger als klein kind me nooit aan stoorde. (nu wel) Ook zijn de acteer prestaties niet geweldig. Maar ac......"
Shiloh
"...Een ander soort WOII films als voorafgaande maar erg indrukwekkend. Het tragere tempo van de film stoorde me niet en leefde helemaal in die wereld. Erg schokkend ook die scène met die rolstoel! Ik geef een 9/10..."
The Pianist
"...*Gaap*, wat 'n saaie film. Ik verwachtte een film waarin je ziet hoe de wereld verging en hoe de mens een nieuw bestaan probeert op de bouwen. Deze film laat je alleen maar een stel primitievelingen zien die een beetje op jacht gaan. Geen aanrade......"
The Lost Future

laatste ratings

watchlist

Progressive heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.