gielpeeters Avatar

gielpeeters

Laatste reviews

Mulholland Dr.(2001)

"...Deze film staat bij mij erg hoog op m'n favorietenlijst. Wisselt nogal eens van kop met Clockwork en Fight Club, maar in ieder geval vind ik m echt..."

Jeepers Creepers(2001)

"...Ik verbaas me over de vrij positieve reacties en het hoge FP cijfer (was 7.0 met 5 stemmen). Deze film is denk ik de slechtste film die ik ooit heb..."

Taxi Driver(1976)

"...Yorin heeft een lekkere zaterdagavond/nacht met eerst Silence of the Lambs (9/10) en daarna Taxi Driver. Ik vond deze (geloof het of niet) de eerste..."

Laatste reacties

"...01. Mulholland Dr. 02. Drag Me To Hell 02. American Psycho 03. A Tale of Two Sisters 04. Eternal Sunshine of the Spotless Mind 05. Donnie Darko 06. The Ring 07. Memento 08. Requiem for a Dream 09. The Others 10. No Country for Old Men In......"
Film van het decennium
"...In mijn herinnering is dit een draak van een film. Een van de slechtste die ik ooit heb gezien. Voorspelbaar en irritant. Absoluut geen aanrader (en helaas is dit niet een soort film "zo slecht dat ie goed is")...."
Sleeping with the Enemy
"...Ben ik het niet mee eens. Als ze een remake willen maken moeten ze dat vooral doen, maar het lijkt me lastig om het origineel te overtreffen; mijns inziens is dat een bijna perfecte film...."
RoboCop officieel voor Aronofsky
"...Geweldige film! Als horror en scifi een beetje je ding is, dan moet je deze film gezien hebben. [rating 5]..."
The Thing
"...Op RTL7 komt voetbal vanavond......"
The Mothman Prophecies

laatste ratings

watchlist

gielpeeters heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.