gielpeeters Avatar

gielpeeters

Laatste reviews

Mulholland Drive(2001)

"...Deze film staat bij mij erg hoog op m'n favorietenlijst. Wisselt nogal eens van kop met Clockwork en Fight Club, maar in ieder geval vind ik m echt..."

Jeepers Creepers(2001)

"...Ik verbaas me over de vrij positieve reacties en het hoge FP cijfer (was 7.0 met 5 stemmen). Deze film is denk ik de slechtste film die ik ooit heb..."

Taxi Driver(1976)

"...Yorin heeft een lekkere zaterdagavond/nacht met eerst Silence of the Lambs (9/10) en daarna Taxi Driver. Ik vond deze (geloof het of niet) de eerste..."

Laatste reacties

"...In mijn herinnering is dit een draak van een film. Een van de slechtste die ik ooit heb gezien. Voorspelbaar en irritant. Absoluut geen aanrader (en helaas is dit niet een soort film "zo slecht dat ie goed is")...."
Sleeping with the Enemy
"...Geweldige film! Als horror en scifi een beetje je ding is, dan moet je deze film gezien hebben. [rating 5]..."
The Thing
"...Op RTL7 komt voetbal vanavond......"
The Mothman Prophecies
"...Ik snap niet waarom dit geen filmtip is. Een zeer leuke film voor mensen die houden van jaren 50 scifi/horror. Een tijdje geleden gezien en ik houd het op [rating 4]..."
The Quartermass Xperiment
"...Veel mensen vinden deze film te sentimenteel (zeker voor een semi-Kubrick). Ik vind dat dit juist goed bij de film past. Toegegeven, tegen het einde aan wordt het wellicht iets te veel gerekt. Het standaard lage emotie-niveau van een gemiddelde Kubri......"
Artificial Intelligence: AI

laatste ratings

watchlist

gielpeeters heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.