Chilipepper Avatar

Chilipepper

reacties

  • Misschien mooi gemaakt, maar het verhaal vond ik nogal kinderachtig. Grappen waren zeer voorspelbaar, tot op het irritante aan toe. Maar goed, dit is misschien dan ook alleen voor kinderen bedoeld.

    als reactie op de film Kung Fu Panda

  • Ik heb hem net gezien. Verhaaltje is aardig maar niet echt origineel. Camerabeelden en CGI zijn vrij goed. Sommige actiescenes zijn echt niet leuk meer zo weinig origineel en lang uitgesponnen. Leuk om een keer gezien te hebben, maar meer ook niet.

    als reactie op de film Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

  • [quote=Cee van Lleef].... Knap.[/quote] Nou ja, niet echt knap (of het is ironisch bedoeld..). 't Is ontzettend kort door de bocht om de film niet eens helemaal te bekijken en toch hier een waardering neer te gaan kwakken.

    als reactie op de film Cloverfield

  • Dit is ook geen film die je met huis-tuin-en-keukenapparatuur hetzij via downloaded stuff moet gaan bekijken. De film komt dan niet goed over b.v. omdat er reeds handycam beelden gebruikt worden. Dit is echt een film die je in de bioscoop gezien moet hebben of je moet de beschikking hebben over een zeer goede TV-display c.q. bijbehorende audioapparatuur.

    als reactie op de film Cloverfield