Chilipepper Avatar

Chilipepper

Laatste reviews

Cloverfield(2008)

"...Begrijp je het idee niet achter de film, chikuen? De film is ten eerste opgenomen met een hand held camera zodat je het idee hebt net zo weinig van..."

Laatste reacties

"...[quote=oogsnoepje]*proest* Nou, begin dan maar met uitleggen, want ik zou erg graag willen weten waarom jij het einde "echt superorigineel bedacht" vond :)[/quote] De film eindigt met [spoiler]een mooi in beeld gebrachte totale verwoesting van......"
Knowing
"...Prima film is dit, ik zag hem gisteren in de bioscoop. Lekker duister gefilmd, schitterende special effects, goede acteerprestaties. Wat knap is, is dat de regisseur het verhaal zodanig weet te brengen dat de aandacht voor de film niet hoefde te ver......"
Knowing
"...De film is inderdaad zeer goed te pruimen. Cast is super. Sfeer is heerlijk grimmig en donker, niet in het laatst dankzij de 'The Joker'. Wat ik wel minder vond is dat de beelden van de gevechten die Batman heeft nu veel beter in beeld kwamen. Dat h......"
The Dark Knight
"...Misschien mooi gemaakt, maar het verhaal vond ik nogal kinderachtig. Grappen waren zeer voorspelbaar, tot op het irritante aan toe. Maar goed, dit is misschien dan ook alleen voor kinderen bedoeld...."
Kung Fu Panda
"...Ik snap die hosanna sfeer omtrent deze film niet zo. De film heeft een behoorlijk aantal momenten die nogal saai zijn. Script is behoorlijk oninteressant, spanning is ver te zoeken, de cast kan mij niet echt overtuigen. En de special effects zijn to......"
North by Northwest

laatste ratings

watchlist

Chilipepper heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.