whitetornado Avatar

whitetornado

Laatste reviews

Saw IV(2007)

"...Kan niet ontkennen dat deel 1 veruit de beste was, en wat mij betreft één van de betere horror-films aller-tijden. Deel 2 was goed, maar vond dit deel..."

Cloverfield(2008)

"...Ben het volkomen eens met Chilipepper. De hand-held positie betrekt je bijna letterlijk in het verhaal, iets wat in eerdere monster-movies nooit het..."

Laatste reacties

"...Waanzinnig goede film. Maar niet de beste ooit, daarmee doe je een aantal films tekort. Waardering: * * * * ½..."
The Dark Knight
"...Tsjonge wat een enorme teleurstelling deze film...Het verhaal klonk veelbelovend, maar het uiteindelijk resultaat is echt dramatisch. Wil hem nog niet zo slecht noemen als Open Water of Costa, maar erg ver zit hij er niet vanaf. Tot nu toe veruit de......"
The Happening
"...Net als deel 1 was deel 2 opnieuw veels te kort. Ik ben groot fan van vooral de Alien-serie, en met de vermelde screentijd van beiden was ik uiterst tevreden. De recensie is prima, het blijft altijd lekker donker, spanning is hoog, en wat in deel 1 z......"
Aliens vs. Predator 2
"...Wat je zegt een ziekelijk einde..Liep wel een beetje verdwaasd de bioscoop uit ! Voor een vrij eenvoudig verhaal is echt een prima film afgeleverd ! Vond hem inderdaad ook beter dan Cloverfield...."
The Mist

laatste ratings

whitetornado heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

whitetornado heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.