C1000-Manneke Avatar

C1000-Manneke

Laatste reviews

Skyfall(2012)

"...Zeer goede film. Zeker 1 van de beste van 2012! Vond de eerste helft beter dan de tweede helft. Miste de uitspraak: ‘Shaken, not stirred’. Maar ach,..."

Asterix and Obelix: God Save Britannia(2012)

"...Jammer dat de rol van Asterix steeds door een ander wordt vertolkt. In deel 1 en 2 speelt, Christian Clavier de rol van Asterix. En in deel 3 werd die..."

Laatste reacties

"...Heb altijd al gezegd, geen pauze, prima. Lekker. Maar langer dan 2 uur moet er toch wel een pauze ingelast worden. Hoeveel mensen ik wel niet onder de film naar het toilet zie gaan. En die missen dus zeker 5 minuten van de film. Even een pauze van kw......"
Poll: Moet de pauze terugkomen bij lange bioscoopfilms?
"...Deze recensie neem ik dus echt niet serieus. De recensent was al bevooroordeeld door slechte berichten op internet, denk ik. En ja, dan ga je er ook met een negatief gevoel heen. En dan ligt zo'n recensie voor de hand. Ik ben er vanavond geweest, en......"
Ninja Turtles
"...Ziet er goed uit. Kan niet wachten. Snap niet waarom mensen altijd zo zeiken over Bay. En inderdaad, Bay is alleen de Producer. Het is een Nickelodeon film omdat zij de licentie hebben van: Teenage Mutant Ninja Turtles. Zonder de toestemming van Nick......"
Duidelijkere blik op de Turtles in aangepaste trailer 'Teenage Mutant Ninja Turtles'
"...Vet. Ik heb overigens ook alleen de blog gezien. Ik ga volgende week vrijdag. En wil nog niet teveel zien. Laat me lekker verassen...."
Peter Jacksons 13e productieblog voor 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' (video)
"...Het heeft me vanaf dag 1 meteen geraakt. Mensen die niks met films hebben zullen dit misschien niet snappen. Het is ten eerste heel erg hoe hij om het leven is gekomen. Ik had er misschien meer vrede mee als hij aan een natuurlijke dood is gestorven......."
Universal publiceert ode aan Paul Walker

laatste ratings

watchlist

C1000-Manneke heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.