abba82 Avatar

abba82

reacties

  • Ik snap echt niet waar iedereen het hier over heeft. Vond het een zeer vermakkelijke film. Volgens mij vergeten heel veel mensen dat ze maar een budget van 10 miljoen hadden. En who gives a rats ass dat het acteerwerk minder is. Eindelijk eens een keer een film die precies het tegenovergestelde doet. Hoeveel films over aliens zijn er wel niet geweest waar uiteindelijk weer de mensen winnen. En het dieptepunt was wel Indenpendice Day door een computervirus hwhahahaahhhahha.

    als reactie op de film Skyline

  • Zo wat een film zeg. Wat een aktie, zag er echt zo goed uit. Tot nu toe de nummer 1 popcorn film. Wat een aktie zeg, dacht dat er veel aktie zat in Transformers. En Snake Eyes rules big time

    als reactie op de film G.I. Joe: The Rise of Cobra

  • [quote=Moarhh88]ik vind die vrouwlijke terminator juist heel leuk, hoe ze beweegt, haar hele lichaamstaal. een mannelijk was al in deel 2, een vrouwelijke voor deel 3 vind ik juist een goed idee. T2 is inderdaad beter and deel 1 ook, maar deze is zeker leuk om te kijken, vooral omdat die vrouw het zo goed doet.[/quote] Ja vindt je? Ik vond het niet om aan te zien. Had liever dat ze in deel 3 hadden gekozen voor een donkere mannelijke tegenstander. Toch heb ik hem wel gekocht:), mocht natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie:)

    als reactie op de film Terminator 3: Rise of the Machines

  • Terminator 3 had heel erg tof kunnen wezen. Ze hadden gewoon een mannelijke tegenstander moeten nemen ipv een vrouwelijke.

    als reactie op de film Terminator 3: Rise of the Machines

  • Damn ik zie toch dat deze film een 7,7 scoort op IMDB. Ik zag deze film toen ie net een paar weken op dvd uit was voor 3 of 5 euro in de winkel liggen, ik ging er toen van uit dat het een flutfilm was maar ik ga hem zeker kijken.

    als reactie op de film Lord of War

  • Ik begrijp echt niet dat mensen Tom Cruise een slechte acteur vinden. Nou ik moet eerlijk toegeven dat de meeste van zijn films echt goed zijn. Ik vind dat deze man zich echt een ACTEUR mag noemen. En TLS was echt een mooie film. Ik bedoel als je niet van lange dialogen en drama houdt ga dan maar lekker naar een film als American Pie zou ik zeggen.

    als reactie op de film The Last Samurai