abba82 Avatar

abba82

Laatste reviews

Inception(2010)

"...Dit is wat ik denk: Dit is wat ik denk. Maar damn zeg, Nolan rules. Maar wat een acteerwerk. Echt letterlijk van iedereen. Nolan haalt het..."

The Dark Knight(2008)

"...Het was zeker een dijk van een film. Zonder twijfel een van de beste strip verfilming ooit. Maar om Heat Ledger elke keer maar alle credit te geven..."

Laatste reacties

"...GENIAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLL..."
Trailer New Kids Turbo!
"...Het kan ook zo zijn dat Batman in deel 3 dood gaat. Want hoeveel delen willen ze maken. En dat hij misschien Dick Grayson alias Nightwing zal spelen. Nightwing word na de dood van Batman de nieuwe batman. Het zou zo maar kunnen...."
Eerste nieuwe casting Batman 3 een feit!
"...[quote=jaime91]FF serieus is dat echt zo heb namelijk nooit echt de batman comics gelezen ofzo dus dacht dat Bruce de enige batman was.Maar hoe dan ook denk het niet aangezien Nolan al eerder aangegeven had Robin niet in de films te willen.[/quote]......"
Eerste nieuwe casting Batman 3 een feit!
"...[quote=WiXX]Nolan heeft al laten weten nooit gebruik te zullen gaan maken van Robin of onrealistische villains zoals The Pinguin. Batgirl kan het ook vergeten.[/quote] Nee hij maakt geen gebruik van Robin maar Nightwing is wat anders. Hoop ook......"
Eerste nieuwe casting Batman 3 een feit!
"...[quote=B@chelor]Same here. En over (mijn) teleurstellingen gesproken; Killers, Elmstreet, Predators. En Inception. O nee, deze was best aardig :W[/quote] Predators en Elmstreet?????? Nee dit waren toch wel een paar toppers hoor. Wat ik ech......"
Donkere foto's nieuwe Conan

laatste ratings

watchlist

abba82 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.