abba82 Avatar

abba82

Laatste reviews

Inception(2010)

"...Dit is wat ik denk: Dit is wat ik denk. Maar damn zeg, Nolan rules. Maar wat een acteerwerk. Echt letterlijk van iedereen. Nolan haalt het..."

The Dark Knight(2008)

"...Het was zeker een dijk van een film. Zonder twijfel een van de beste strip verfilming ooit. Maar om Heat Ledger elke keer maar alle credit te geven..."

Laatste reacties

"...Ik snap echt niet waar iedereen het hier over heeft. Vond het een zeer vermakkelijke film. Volgens mij vergeten heel veel mensen dat ze maar een budget van 10 miljoen hadden. En who gives a rats ass dat het acteerwerk minder is. Eindelijk eens ee......"
Skyline
"...Zo wat een film zeg. Wat een aktie, zag er echt zo goed uit. Tot nu toe de nummer 1 popcorn film. Wat een aktie zeg, dacht dat er veel aktie zat in Transformers. En Snake Eyes rules big time..."
G.I. Joe: The Rise of Cobra
"...[quote=Moarhh88]ik vind die vrouwlijke terminator juist heel leuk, hoe ze beweegt, haar hele lichaamstaal. een mannelijk was al in deel 2, een vrouwelijke voor deel 3 vind ik juist een goed idee. T2 is inderdaad beter and deel 1 ook, maar deze is zek......"
Terminator 3: Rise of the Machines
"...Terminator 3 had heel erg tof kunnen wezen. Ze hadden gewoon een mannelijke tegenstander moeten nemen ipv een vrouwelijke...."
Terminator 3: Rise of the Machines
"...Damn ik zie toch dat deze film een 7,7 scoort op IMDB. Ik zag deze film toen ie net een paar weken op dvd uit was voor 3 of 5 euro in de winkel liggen, ik ging er toen van uit dat het een flutfilm was maar ik ga hem zeker kijken...."
Lord of War

laatste ratings

4,0
Skyline (2010)
Skyline (2010)
8,2
Inception (2010)
Inception (2010)
6,5
Transformers (2007)
Transformers (2007)
5,1
Fantastic Four (2005)

watchlist

abba82 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.