Bruce Avatar

Bruce

Laatste reviews

The Hurt Locker(2008)

"...Geen idee of het reëel is wat de film laat zien (het is dan ook een film), maar ik zat op het puntje van mijn stoel. Het laat een hoop 'echte'..."

Laatste reacties

"...Dit is een fantastische film. Weinig films uit de oude doos zijn blijven hangen (als sfeer beeld, niet in detail) bij mij. Samen met Jacobs Ladder en The day after is dit er eentje die veel indruk gemaakt heeft toen ik hem gezien heb. En dat kan best......"
Capricorn One
"...[quote=Frenkel]Dan wordt het tijd voor een remake waarin er wat meer aandacht wordt besteed aan de actie, avontuur en oorlog, en wat minder aan het drama ;).[/quote] haha yeah right. Hij duurt nu al bijna 4 uur. En dan ook nog de gehele gevechten......"
Lawrence of Arabia
"...Leuke film. Is me niet echt bijgebleven, behalve dat ik Bruce meer een typetje vond spelen dan een karakter..."
16 Blocks
"...[quote=emperor]De beste oorlogsfilm (zelfs SPR is niet zo goed))[/quote] Nee toch? Zelfs Dirty dozen is nog beter dan SPR, en Longest Day, Bridge to far, Das Boot, Der Untergang, bridge over the river Kwai, etc...allemaal beter dan SPR... Ken d......"
Cross of Iron
"...Tja, niet zijn beste film, maar wel aardig. De boodschap is opzich ook wel aanwezig, maar de amerikaanse vlag nog meer. Een van zijn laatste harde militaire actie films na 9/11. Deze was nog in productie, maar Bruce heeft na 9/11 dit soort films eig......"
Tears of the Sun

laatste ratings

watchlist

Bruce heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.