23VDV23 Avatar

23VDV23

Laatste reviews

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Vermakelijk, maar plotmatig onnodig 'vol', langdradig en ingewikkeld als je het mij vraagt. Iets wat je wel vaker bij sequels ziet: alles moet groter..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Ik vind dit, anders dan de meesten hier duidelijk van mening zijn, een interessante en aardige film. Er is al in vele verfilmingen gepoogd om 'het..."

Laatste reacties

"...Volgens mij is hij daarmee alsnog de langste film uit de franchise? Al met al in ieder geval nog steeds ruim voldoende tijd om om de nodige zaken in te lossen. Heb er zin in! ..."
Speelduur 'Star Wars: The Rise of Skywalker' lijkt bekend
"...Ik ben een 'Marty' fan en ik kan voor een groot deel meegaan in wat hij zegt. Er zelfs wel een beetje om juichen en klappen. Maar die Marvel films zijn wat mij betreft wel net zo goed 'cinema' als Taxi Driver, al gaat mijn persoonlijke voorkeur wel d......"
Martin Scorsese haalt opnieuw uit naar Marvel & superheldenfilms
"...^Lekkere zin zo. De cijfers zullen het uitwijzen. Ik verwacht die boycot ook niet. De mensen die dat online roepen roepen het vooral heel vaak. Bij zo'n beetje elk snippertje informatie dat er over de film verschijnt zijn ze haantje de voorste. Dus h......"
Geen vrees dat fans 'Star Wars: The Rise of Skywalker' gaan boycotten
"...Ik vind het jammer. The Last Jedi is typisch zo'n film die over een aantal jaren opeens veel meer waardering gaat krijgen. Ondanks een wat wisselvallige uitvoering verfrissend op ideevlak. Juist daarom had ik wel wat nieuws van Johnson binnen het SW-......"
Voortbestaan Rian Johnsons 'Star Wars'-trilogie onzeker
"...@Friet: wie zal het zeggen inderdaad. Ik weet wel dat hij zelf altijd erg nostalgisch is over films van bijvoorbeeld John Ford. Dat waren in die tijd ook gewoon formule-films, met het grote verschil dat John Ford er zijn stempel op drukte. Ook over d......"
MCU-helden reageren en fans woedend na Martin Scorseses kritiek op Marvel-films

laatste ratings

6,9
Grease (1978)
Grease (1978)
7,0
11:14 (2003)
11:14 (2003)
5,9
Spy Kids (2001)
Spy Kids (2001)
7,0
X-Men (2000)
X-Men (2000)

watchlist

23VDV23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.