23VDV23 Avatar

23VDV23

Laatste reviews

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Vermakelijk, maar plotmatig onnodig 'vol', langdradig en ingewikkeld als je het mij vraagt. Iets wat je wel vaker bij sequels ziet: alles moet groter..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Ik vind dit, anders dan de meesten hier duidelijk van mening zijn, een interessante en aardige film. Er is al in vele verfilmingen gepoogd om 'het..."

Laatste reacties

"...Eens met Chris23 en Master of Films. Ik had dit veel liever gezien dan wat we hebben gekregen. Ik heb het script niet gelezen, maar mijn gevoel zegt dat ze met herschrijvingen Leia hier ook in hadden kunnen verwerken op een manier zoals ze dat nu uit......"
Hoe Rey eigenlijk zou heten in 'Star Wars: Episode IX'
"...@Fargo: ik beschouw mezelf ook als Star Wars fan maar bij het zien van deze film zonk mij de moed in de schoenen en moest ik van ongemak lachen. Ik vind het misschien wel de slechtste Star Wars ooit...."
Palpatine lekker creepy op nieuwe foto's 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...Ook dit doet zeker niet alles goed, maar ik had hier veel meer vrede mee gehad. Het is in ieder geval veel meer consequent en logisch ten opzichte van wat er eerder is neergezet, niet alleen binnen de sequel trilogie, maar ook episode I tot en met 6......."
Online details over 'Star Wars 9'-script van Colin Trevorrow gelekt
"...@Friet: mee eens dat Pitts rol ook niet echt Oscarwaardig is. Leuk, maar meer niet. Er zal toch vast iets beters/interessanters mogelijk zijn geweest? ..."
Oscarnominaties 2019 bekend!
"...^RDJ nomineren zou ook wel opportunisme ten top zijn geweest. Fans die daar om roepen kan ik maar moeilijk serieus nemen. Het is een inmiddels iconische rol die hij geweldig heeft ingevuld, maar het vergt niet de diepgang waar veel van zijn collega-a......"
Oscarnominaties 2019 bekend!

laatste ratings

6,9
Grease (1978)
Grease (1978)
7,0
11:14 (2003)
11:14 (2003)
5,9
Spy Kids (2001)
Spy Kids (2001)
7,0
X-Men (2000)
X-Men (2000)

watchlist

23VDV23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.