23VDV23 Avatar

23VDV23

Laatste reviews

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Vermakelijk, maar plotmatig onnodig 'vol', langdradig en ingewikkeld als je het mij vraagt. Iets wat je wel vaker bij sequels ziet: alles moet groter..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Ik vind dit, anders dan de meesten hier duidelijk van mening zijn, een interessante en aardige film. Er is al in vele verfilmingen gepoogd om 'het..."

Laatste reacties

"...Ben benieuwd. Ik hoop dat Abrams niet te veel fan service gaat doen en te rigoureus van de lijn van Johnson afstapt, maar daar juist op durft voort te borduren. Zal wel niet. Hij staat niet bepaald bekend om risico. Ach, het blijft Star Wars. Kijk er......"
'Star Wars: Episode IX' maakt verwachtingen waar
"...Ah heerlijk. Ik vond Django en Hateful Eight weliswaar alleraardigst, maar niet tot de beste Tarantino films behoren. Ik vind dit na twee westerns achter elkaar weer lekker verfrissend. Kan niet wachten! ..."
Teaser trailer Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'!
"...T3 was een erg gezapige film. Ik heb mee met Salvation eigenlijk nog wel redelijk vermaakt. Een wat rommelig plot, dat wel. Vooral richting het einde wordt het flauw, maar het had ook wat toffe elementen. Genisys was een regelrechte belediging. Versc......"
Officiële titel voor 'Terminator'-reboot
"...@Spider-fan: alleen is er in het geval van deze prequels eigenlijk nog maar weinig te zeggen in hoeverre het niet strookt met de boeken. Ze zijn immers niet gebaseerd op boeken. Als fan van de boeken had ik eigenlijk vaker problemen met keuzes in de......"
J.K. Rowling maakt 'Harry Potter'-fans weer boos
"...^Ik word er ook moe van, al vond ik Crimes of Grindelwald verder ook niet best...dat lag er niet aan dat mijn verwachtingspatroon over het verhaal niet werd waargemaakt. Hetzelfde geldt voor Star Wars. Het is onmogelijk om iedereen tevreden te stelle......"
J.K. Rowling maakt 'Harry Potter'-fans weer boos

laatste ratings

6,9
Grease (1978)
Grease (1978)
7,0
11:14 (2003)
11:14 (2003)
5,9
Spy Kids (2001)
Spy Kids (2001)
7,0
X-Men (2000)
X-Men (2000)

watchlist

23VDV23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.