23VDV23 Avatar

23VDV23

Laatste reviews

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Vermakelijk, maar plotmatig onnodig 'vol', langdradig en ingewikkeld als je het mij vraagt. Iets wat je wel vaker bij sequels ziet: alles moet groter..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Ik vind dit, anders dan de meesten hier duidelijk van mening zijn, een interessante en aardige film. Er is al in vele verfilmingen gepoogd om 'het..."

Laatste reacties

"...@Rich Art: in een soort multiverse inderdaad....why not? Ik bedoel de trucs om iets verrassends te doen raken anders ook wel een beetje op...."
Sam Raimi denkt nog steeds aan 'Spider-Man 4'
"...Vond Jungle book al erg overrated. Ik zal deze wel samen met mn vrouw gaan kijken uit pure nostalgie (en omdat zij het graag wil), maar de cinefiel in mij vind dit soort live actions remakes compleet overbodig en inferieur aan de prachtige originele......"
Eerste recensies 'The Lion King' toch bijzonder wisselend
"...^Kun je pas over oordelen als deel 9 ook uit is. Het is een illusie dat bijvoorbeeld de originele trilogie wel een verhaal had dat van begin af aan vast lag. Onlangs werd nog duidelijk dat ten tijde van het maken van A New Hope Darth Vader en Anakin......"
Force-connectie tussen Kylo Ren en Finn in 'Star Wars' bevestigd?
"...Hij heeft een fantastische voorzet gekregen. Een beetje goede filmmaker durft daar op voort te borduren. Hopelijk doet Abrams dat. ..."
J.J. Abrams kiest met 'Star Wars: The Rise of Skywalker' voor afwijkende aanpak
"...Juist nog minder aantrekken van die fans. Je kunt het toch nooit helemaal goed doen. Abrams is een prima filmmaker die, als hij zich niet te veel in zijn eigen nostalgie verliest, toffe dingen kan doen. Verras me maar. Als je dan toch zonodig moet fa......"
Discussie: wat moeten de makers doen om de nieuwe 'Star Wars'-trilogie goed af te sluiten?

laatste ratings

6,9
Grease (1978)
Grease (1978)
7,0
11:14 (2003)
11:14 (2003)
5,9
Spy Kids (2001)
Spy Kids (2001)
7,0
X-Men (2000)
X-Men (2000)

watchlist

23VDV23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.