23VDV23 Avatar

23VDV23

Laatste reviews

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Vermakelijk, maar plotmatig onnodig 'vol', langdradig en ingewikkeld als je het mij vraagt. Iets wat je wel vaker bij sequels ziet: alles moet groter..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Ik vind dit, anders dan de meesten hier duidelijk van mening zijn, een interessante en aardige film. Er is al in vele verfilmingen gepoogd om 'het..."

Laatste reacties

"...Vind het enthousiasme hier over een verfilming van deze games opvallend. Zelda heeft overigens voor mij ook een speciaal plekje. Het is absoluut jeugdsentiment. Heb Breath of Wild echter niet gespeeld en Skyward Sword destijds maar half uitgespeeld......."
Tom Holland straks in Netflix-film 'The Legend of Zelda'?
"...Het jonge vrouwelijke hoofdpersonage wordt boos en gooit dan het dagboek dat ze ooit van leermeester Daniel Craig heeft gekregen in het haardvuur, maar opeens is daar Daniel Craig en die vangt het nog net op tijd op met de tekst: 'Het wapen van een d......"
Wat kunnen we verwachten van de 'Knives Out'-sequel?
"...Ik ben als fan van de boeken altijd van mening geweest dat de franchise in serie-vorm veel beter tot zijn recht zou zijn gekomen. Over een paar jaar is de film-serie ook alweer dusdanig lang ten einde dat een herstart in die vorm ook gewoon prima kan......"
Gerucht: 'Harry Potter'-franchise gaat op televisie verder
"...Hoe goed ik Hardy als acteur ook vind, ik zou het wat teleurstellend vinden als hij de nieuwe Bond wordt. Bij Craig was het inderdaad verfrissend omdat hij relatief onbekend was. In ieder geval bij het grote publiek. Hardy is een household name. Verr......"
Waarom Tom Hardy NIET de nieuwe James Bond wordt
"...Ik sluit me aan bij Maac. Concreet films noemen vind ik heel lastig en afhankelijk van mijn bui kan dat schipperen tussen vanalles van Truffaut of Fellini om maar iets te roepen of iets als E.T...."
Filmcafé: Wat vind jij echt dé perfecte film?

laatste ratings

6,9
Grease (1978)
Grease (1978)
7,0
11:14 (2003)
11:14 (2003)
5,9
Spy Kids (2001)
Spy Kids (2001)
7,0
X-Men (2000)
X-Men (2000)

watchlist

23VDV23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.