23VDV23 Avatar

23VDV23

Laatste reviews

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Vermakelijk, maar plotmatig onnodig 'vol', langdradig en ingewikkeld als je het mij vraagt. Iets wat je wel vaker bij sequels ziet: alles moet groter..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Ik vind dit, anders dan de meesten hier duidelijk van mening zijn, een interessante en aardige film. Er is al in vele verfilmingen gepoogd om 'het..."

Laatste reacties

"...Wat een héérlijke film. Ja, er vallen her en der wat dingetjes op aan te merken (relatief kleine dingen overigens), maar voorop staat dat ik heb gelachen, dat ik werd ontroerd én regelmatig naar het puntje van mijn stoel werd gebracht. Bovendien een......"
Three Billboards Outside Ebbing Missouri
"...Ik vond hem ook nog niet zó slecht. Er had meer in gezeten, maar van alle sequels die er zijn gemaakt vond ik deze nog het beste. Christian Bale was prima en ik vond dat Anton Yelchin (RIP) bijzonder geloofwaardig als een jongere variant van Kyle Ree......"
Christian Bale vindt 'Terminator Salvation' een grote schande
"...Eens met benjamin. Rukubrick wordt vermoeiend. Je hoeft de film niet goed te vinden, maar een beetje normaal discussie voeren zou voor ons en je eigen geloofwaardigheid wel zo prettig zijn. ..."
Ouders Rey nog niet definitief in 'Star Wars'
"...@Jedha: er waren toch aardig wat grootschalige gevechtsscènes in The Last Jedi. De openingsscène, het beleg door The First Order nadat de hele meute uit hyperspace was gekomen, het hele gevecht op Crait (die zelfs teruggreep op zowel Endor/Death Star......"
Ouders Rey nog niet definitief in 'Star Wars'
"...Wat een paniek. Natuurlijk is er in grote lijnen wel een plan, zo veel is al duidelijk geworden uit eerdere opmerkingen van Abrams en bijvoorbeeld ook Colin Trevorrow toen hij nog aan IX verbonden zat. Maar dat wil niet zeggen dat je aan bepaalde det......"
Ouders Rey nog niet definitief in 'Star Wars'

laatste ratings

6,8
Grease (1978)
Grease (1978)
7,0
11:14 (2003)
11:14 (2003)
5,9
Spy Kids (2001)
Spy Kids (2001)
7,0
X-Men (2000)
X-Men (2000)

watchlist

23VDV23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.