23VDV23 Avatar

23VDV23

Laatste reviews

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Vermakelijk, maar plotmatig onnodig 'vol', langdradig en ingewikkeld als je het mij vraagt. Iets wat je wel vaker bij sequels ziet: alles moet groter..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Ik vind dit, anders dan de meesten hier duidelijk van mening zijn, een interessante en aardige film. Er is al in vele verfilmingen gepoogd om 'het..."

Laatste reacties

"...Ik vind LOTR nog best aardig de tand des tijds doorstaan. Zeker in het geval van Gollum, terwijl dat toen nog bijna pionierwerk was (natuurlijk ging Jar-Jar hem voor, maar de techniek werd alweer stukken verder gepusht en door een toen nog best onbek......"
Steven Spielberg zal zijn oude films nooit meer aanpassen met digitale effecten
"...Ach, ik vind het er ook gewoon op lijken dat Hamill maar moeilijk kan accepteren dat zijn personage niet centraal staat in deze trilogie. Het is niet zo dat hij alleen maar onzin uitkraamt, maar het feit dat hij zo onsubtiel tussen de regels door kee......"
Mark Hamill over Luke Skywalker in 'Star Wars: Episode IX' Deel twee
"...Zucht...dat eeuwige gezeik op episode VIII alsof we het over een wandaad tegen de gehele mensheid hebben. Ik heb genoten, zeker niet van alles, maar dat was wel mijn conclusie aan het eind. En ik acht mezelf niet helemaal achterlijk. Kijk uit naar de......"
Mark Hamill over Luke in 'Star Wars: Episode IX'
"...@Master of film: dat klopt, maar in die specifieke momenten stond Eisenberg mij zeker niet tegen. Op basis van performances in andere films vond ik de casting vooraf ook niet vreemd. Het is anderzijds ook voor een deel regie. Een regisseur is er ook......"
Jesse Eisenberg over 'Justice League' en terugkeer als Lex Luthor
"...Ik had niet zo veel moeite als andere mensen met de manier waarop hij Luthor neerzette in BvS. Ja, het vloog af en toe uit de bocht, maar hij had ook een paar interessante scènes met Holly Hunter. Leuke symboliek ook in de schilderijen in zijn woning......"
Jesse Eisenberg over 'Justice League' en terugkeer als Lex Luthor

laatste ratings

6,9
Grease (1978)
Grease (1978)
7,0
11:14 (2003)
11:14 (2003)
5,9
Spy Kids (2001)
Spy Kids (2001)
7,0
X-Men (2000)
X-Men (2000)

watchlist

23VDV23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.