23VDV23 Avatar

23VDV23

Laatste reviews

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Vermakelijk, maar plotmatig onnodig 'vol', langdradig en ingewikkeld als je het mij vraagt. Iets wat je wel vaker bij sequels ziet: alles moet groter..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Ik vind dit, anders dan de meesten hier duidelijk van mening zijn, een interessante en aardige film. Er is al in vele verfilmingen gepoogd om 'het..."

Laatste reacties

"...Het wordt dus weer heel klassiek Bond. Kan misschien wel grappig uitpakken. Met Danny Boyle aan het roer heb ik er wel vertrouwen in. ..."
'Bond 25' krijgt waarschijnlijk Russische schurk
"...In hoeverre is die daadwerkelijke verhouding echt bevestigd? Dat is volgens meer iets dat werd geïmpliceerd. Dat er een kortstondige, maar sterke vriendschap was met een zeer sterke wederzijdse aantrekkingskracht is bevestigd. Meer niet. Het feit dat......"
Jude Law reageert op kritiek 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'
"...Ik begrijp ook niet zo goed waarom die namen dan niet genoemd worden. Heeft íemand hier uitleg voor? ..."
Mira Sorvino verloor filmrol na intimidatie Oscar-winnende regisseur
"...Nee klopt. Geen enkele Nederlandse productie waarvoor ik naar de bios zou rennen. Alleen Soldaat van Oranje, Karakter en Van God Los denk ik. En met budget heeft het toch zeker niet altijd te maken. Zou je een film a la Three Billboards of Florida Pr......"
Noodkreet Filmdistributeurs Nederland: "Red de Nederlandse film!"
"...Welke Telefilm is dan een parel? Heb ik denk ik toch gemist. Meer dan 'aardig' wordt het doorgaans in Nederland niet. Ik vond enkele aflevering van de serie Van God Los nog wel erg goed. Met name eentje die uitsluitend uit one-takers bestond. Van de......"
Noodkreet Filmdistributeurs Nederland: "Red de Nederlandse film!"

laatste ratings

6,9
Grease (1978)
Grease (1978)
7,0
11:14 (2003)
11:14 (2003)
5,9
Spy Kids (2001)
Spy Kids (2001)
7,0
X-Men (2000)
X-Men (2000)

watchlist

23VDV23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.