Sentare Avatar

Sentare

Laatste reviews

The Amazing Spider-Man(2012)

"...Veel spiderman-comics gelezen in mijn jeugd, groot fan en was redelijk blij met de eerste trilogie. Al had dat zoete geklef van mij niet gehoeven,..."

Laatste reacties

"...Niet echt een moeilijke keuze. Ik heb nog niet het hele lijstje gezien (de meesten wel), maar veel beroerder dan TASM2 komen ze niet. Een hele lange zit, met een paar hoogtepuntjes, met name de actiescenes. Ik heb veel spiderman comics gelezen en kan......"
POLL: Grootste tegenvaller van 2014 (tot op heden)
"...Niet zo'n moeilijke keuze. The Green Mile is een van de beste films ooit. Voor zijn beste acteerprestaties zou ik Forrest Gump hebben gekozen. Maar de beste film met Tom Hanks is imo The Green Mile...."
POLL: Films met Tom Hanks
"...Een van mijn favoriete striphelden, na Spiderman 8-). Maar na een magere eerste deel, had ik hier niet zoveel vertrouwen meer in. Zat ik er even naast... Heb me echt kostelijk vermaakt. De vaart zat er goed in met prachtige beelden, actie en zelfs ee......"
Captain America: The Winter Soldier
"...Heb erg lang gewacht met het kijken de hele reeks na het zien van het eerste en derde deel. Vooral Tokio Drift vond ik helemaal niks. Dit jaar de rest ook gekeken en bleek dat het alleen maar beter werd. Vooral 5 en 6 zijn echt vette films. Ze sluite......"
POLL: The Fast and the Furious
"...[url=http://www.imdb.com/media/rm4286225664/tt0181627?ref_=tt_ov_i] Kirikou et la sorcière[/url]..."
FEATURED: Must-see animatiefilms die niet van Pixar of Disney zijn

laatste ratings

5,3
Turner & Hooch (1989)
5,5
Resident Evil (2002)
Resident Evil (2002)
5,5
Romeo Must Die (2000)
5,1
The Fan (1996)
The Fan (1996)
6,1
Black Rain (1989)
Black Rain (1989)

watchlist

Sentare heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.