Benjamin1989 Avatar

Benjamin1989

Laatste reviews

Benjamin1989 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Heb hem van de week nog gezien, goed verhaal ook! Duurde wel wat lang en kan niet tippen aan de Gladiator. Maar al met al een goede film!..."
Robin Hood
"...Ik heb hem net gekeken, en hij heeft mij aangenaam verrast. Met name door de humor, en satire die werden gemaakt. Maar ook de acteurs deden hun werk goed. De special effects waren ook te pruimen, maar daar lette ik niet zo heel veel op. Je zou denken......"
The Host
"...Ik vind dit een van zijn beste rollen, vind de film geweldig. Baal dat ik een verjaardag heb vanavond, anders had ik er heerlijk voor gaan zitten!..."
The Last Samurai
"...Ik heb deze ook al een hele tijd geleden gezien, en vond het een vermakelijke film. Mark acteert naar mijn idee altijd goed, en dit is weer zo'n rol die perfect bij hem past. Zeker een aanrader...."
Shooter
"...Ik blijf dit een goede Batman film vinden, zeker ook de rol van Catwoman, en Danny De Vito is geniaal! Heb hem nu al een paar keer gezien maar hij blijft me vermaken, vooral de lekkere grimmige sfeer die ik toch mis in de nieuwe Batman films. Die......"
Batman Returns

laatste ratings

watchlist

Benjamin1989 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.