Koruam Avatar

Koruam

Laatste reviews

Koruam heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Steven Seagal... nee... gewoon nee. Enige dat ik hiervan wel wil zien is sorcerer's apprentice maarja dat is geen nieuwe poster D= en die duitse animatie lijkt me ook wel lache XD verder is t een beetje meh =/..."
Héél véél nieuwe filmposters!
"...Ik vond the Happening wel een leuke film opzich, of dat komt omdat Zooey Deschanel erin speelde maar ik vond het niet zo slecht als mensen doen zeggen. Over the Last Airbender kan ik nog niet oordelen..."
"M. Night Shyamalan zakt steeds dieper weg"
"...Ik dacht: nou gaan we het krijgen, een foto van Pirates 4. En wat krijgen we te zien? een strak blauwe zee met een man (die niet echt duidelijk is... had ook mijn buurman kunnen zijn bij wijze van) met een cutlass in zijn hand... jammer..."
Nieuwe foto Pirates 4
"...I'd hit it so hard, whoever pulls me outta that would be crowned the next king of england.... or should I say Scandinavia? XD deed me ook zwaar denken aan Arthur. Ik heb absoluut niks met superhelden en dat genre maar ik wil deze wel zien, ziet er......"
Nieuwe foto Thor
"...[quote=Shandy]EN THE HAPPENING VOND IK DE MOOISTE VAN ALLEMAAL.[/quote] Helemaal met je eens, ik vond the Happening ook een mooie en leuke film, snap niet waarom ie zo gebashed word, maarja meningen verschillen he Edit: idd ik word ook moe onde......"
M. Night Shyamalan bijt van zich af!

laatste ratings

7,8
Jurassic Park (1993)
Jurassic Park (1993)
7,4
Superbad (2007)
Superbad (2007)
6,5
Transformers (2007)
Transformers (2007)

watchlist

Koruam heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.