Toky Avatar

Toky

Laatste reviews

The Dark Knight Rises(2012)

"...Ik vond Selina Kyle juist het sterkste personage uit de film, jammer dat ze vrijwel geen geschiedenis heeft(deze wordt niet getoond). Er zaten sowieso..."

The Three Musketeers(2011)

"...Het begin van de film laat ons weten dat je geen historisch correct verhaal voor je kiezen gaat krijgen. Dik aangezette effects, pompeuze decors en..."

Laatste reacties

"...Ze verontschuldigd zich, voor woordgebruik, gebruikt voor het verdedigen van anti-racisme..... Lekker gecompliceerd zo. Lijkt wel of de hele wereld tegenwoordig zeikt om te zeiken....duidelijk dat het niet meer om de boodschap gaat...."
Michelle Rodriguez verontschuldigt zich na verdedigen Liam Neeson
"...Waarom zou je dit in godsnaam willen verfilmen. Mensen die denken: wat een gezeur,; lees wikipedia... Het is een soort van Saw met n peuter....walgelijk.... De academy neem ik sowieso al niet meer serieus......"
Massale steun voor intrekken Oscarnominatie 'Detainment'
"...Waar zijn de rest van films uit 2018 gebleven?....the favourite is 10x genomineerd(zo goed is deze film niet) en alle categorieen bevatten bijna alleen maar dezelfde films.....die black panther kwestie is uiteraard treurig...black kkklansman volgt na......"
Oscarnominaties 2019 bekend: 'Black Panther' genomineerd voor beste film!
"...Ik denk dat jongens deze film ook zeker leuk vinden, zeker gezien animatiescenes en alle magische elementen. Echter haalt de film het in mijn ogen natuurlijk niet bij t orgineel. Het gevoel echter dat Arjan beschrijft herken ik wel na t zien ervan:......"
Mary Poppins Returns
"...Wat een ontiechelijk dommige reacties hier weer. Ik moedig mensen juist aan dit soort films te gaan zien met kids. Vanwege de boodschap en omdat het eens eindelijk niet vol met hersenloze actie zit. Er zijn tal van boeken, waarop deze film gebaseerd......"
Nostalgische trailer 'Mary Poppins Returns': supercalifragilisticexpialidocious!

laatste ratings

watchlist

Toky heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.