Toky Avatar

Toky

Laatste reviews

The Dark Knight Rises(2012)

"...Ik vond Selina Kyle juist het sterkste personage uit de film, jammer dat ze vrijwel geen geschiedenis heeft(deze wordt niet getoond). Er zaten sowieso..."

The Three Musketeers(2011)

"...Het begin van de film laat ons weten dat je geen historisch correct verhaal voor je kiezen gaat krijgen. Dik aangezette effects, pompeuze decors en..."

Laatste reacties

"...Weer deze onzin FT? Deze man is te oud voor de rol en het gerucht is tot in den eeuwigheid hier gepost en ook net zo vaak al ontkracht....niets nieuws te postten?..."
James Bond-fans willen dolgraag deze acteur als 007
"...@Centr1no, De volgorde van liedjes in de 61 versie was omgewisseld, spielberg heeft die terug gezet. Verder zijn karakters uitgediept. Anybodys was altijd een ‘man in een vrouwenlichaam’. Het feit dat deze rol door een non binair persoon gespeeld wo......"
Nieuwe film Steven Spielberg flopt keihard
"...Lekker negatief en Clickbait titels weer.....’niemand zit er op te wachten’, ‘onnodig’ ‘hopelijk gaat spielberg terug naar Roots’ Jammer van die reacties, zonder eerst iets gezien te hebben...maar het film totaal publiek is nu ook niet bepaald de d......"
Nieuwe film Steven Spielberg flopt keihard
"...Prima een eigen mening te hebben en je niet willen vaccineren. Echter als je niet aan regels wil houden en anderen hiermee in gevaar brengt of juist hen beperkt in vrijheid is het goed dat er consequenties aan vastzitten. Ik hoor alleen maar mensen(n......"
Letitia Wright toch niet de 'Black Panther'-opvolger vanwege controversiële uitspraken?
"...Ze zullen wel een relatief ombekend persoon kiezen als bv Tom Cullen ..."
Poll: Welke acteur moet James Bond spelen na Daniel Craig?

laatste ratings

watchlist

Toky heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.