Toky Avatar

Toky

Laatste reviews

The Dark Knight Rises(2012)

"...Ik vond Selina Kyle juist het sterkste personage uit de film, jammer dat ze vrijwel geen geschiedenis heeft(deze wordt niet getoond). Er zaten sowieso..."

The Three Musketeers(2011)

"...Het begin van de film laat ons weten dat je geen historisch correct verhaal voor je kiezen gaat krijgen. Dik aangezette effects, pompeuze decors en..."

Laatste reacties

"...Jeetje wat n reacties @Mothercopper: mensen als jou is wat er mis is op de wereld. Eens omdraaien: als gay zijnde zit ik er ook niet op te wachten om hetero sex scenes volop in mijn gezicht gesmeten te krijgen. Zeik ik erover: nope. Iedereen is ander......"
'Onward' in verschillende landen verboden
"...Voor iedereen die dacht: dat Colin Trevorrow script zou way better geweest zijn: dan was deze villain geintroduceerd in laatste film :p <link>https://www.forbes.com/sites/paultassi/2020/01/19/heres-a-leaked-look-at-the-star-wars-rise-of-skywalker-vi......"
'The Rise of Skywalker' nu slechter dan 'The Phantom Menace'
"...@frietgezicht: mijn reactie was naar mensen die continue het internet ( niet alleen hier)volspuien met ‘Ruin Johnson’, continue duidelijk moeten maken hoe slecht The last jedi wel niet is. Ik respecteer meningen, vind ook dat deze film enorm veel geb......"
'Star Wars: The Rise of Skywalker' is Rotten op RottenTomatoes
"...@Frietgezicht: lekker volwassen reactie.... applaus voor jezelf... Zo geef ik ook mijn mening, juist over het ‘gezeik’ van anderen....."
'Star Wars: The Rise of Skywalker' is Rotten op RottenTomatoes
"...TLJ- wijkt te zeer af, fans stijgeren TROS- teveel fanpleasing, fans stijgeren.... Kortom het is nooit goed... ..."
'Star Wars: The Rise of Skywalker' is Rotten op RottenTomatoes

laatste ratings

watchlist

Toky heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.