Toky Avatar

Toky

Laatste reviews

The Dark Knight Rises(2012)

"...Ik vond Selina Kyle juist het sterkste personage uit de film, jammer dat ze vrijwel geen geschiedenis heeft(deze wordt niet getoond). Er zaten sowieso..."

The Three Musketeers(2011)

"...Het begin van de film laat ons weten dat je geen historisch correct verhaal voor je kiezen gaat krijgen. Dik aangezette effects, pompeuze decors en..."

Laatste reacties

"...Voor Disney content vind ik het alles behalve karig! Er staan ook veel oudere, en minder bekende, films op. Persoonlijk vind ik netflix ook vrij mager in NL. Probleem met streamen is dat iedere maatschappij z’n eigen dienst opzet met gevolg dat je, a......"
De 5 topfilms die nu al op Disney+ staan!
"...Wat n reacties hier.... het is bevestigd dat er geen vrouwelijke bond komt!(Richard Madden wordt bv veel genoemd als opvolger) James bond is aan het begin van de film met pensioen, gezien retraite met Madeleine Swann. De 007 titel is dan overgenomen......"
Schrijfster 'Bond 25' reageert op geruchten vrouwelijke 007
"...@Spiderfan: Waarschijnlijk passen ze die gebeurtenis met haar vader dan wat aan...of het betreft een nieuwe bondgirl(lijkt me sterk dat Bond in deze film een dochter zal hebben?!) Waar we wel van kunnen uitgaan is dat Leah Seydoux in de volgende bond......"
Eerste foto 'Bond 25' staat online! Gaan we ons opmaken voor een ski scene?
"...Het gaat om hotels als het The beverly hills hotel en bv het Dorchester in London. Grote hotels waar de rijken der aarde verblijven. Als je internet afstruint zie je nergens enige vorm van commentaar/boycot. Ons koningshuis is bij deze sultan ook op......"
'George Clooney roept op tot boycot hotelketen sultan Brunei na invoeren doodstraf homoseksualiteit'
"...Naar verluidt wordt er de openingsscene/ of een flasbackscene opgenomen....waarin een jonge Madeleine achtervolgd wordt op het ijs...Graig zit dus niet in deze scenes...is tevens niet gespot...<br> Hier ook eerste footage hiervan:<br> https://www.da......"
Eerste foto 'Bond 25' staat online! Gaan we ons opmaken voor een ski scene?

laatste ratings

watchlist

Toky heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.