r3b00t Avatar

r3b00t

Laatste reviews

X: First Class(2011)

"...Als X-Men fan was dit echt een enorme teleurstelling. Veel fouten ten opzichte van de personages. Het verhaal was tenenkrommend slecht. De special..."

Laatste reacties

"...Dan wil ik nu graag James Cameron afkraken. Sorry hoor - maar het 3D gehalte van Avatar vond ik juist enorm tegenvallen door heel de hype eromheen. Bij deze film verwacht je er tenminste helemaal niets van en kan het dus alleen maar tegenvallen...."
James Cameron kraakt Piranha 3D
"...De baby is toch niet van Venkman... Hij en Dana daten wat aan het einde van de eerste film maar het is niet zijn kind. Aan het begin van de 2e film wil de badkuip de baby opeten en dan reageert hij zelfs verbaasd op de baby......"
Mogelijk meerdere Ghostbuster sequels
"...Er zal ongetwijfeld een dikke laag make-up op zijn gezicht zitten, maar ik vind Depp totaal niet het type voor implantaten...."
Veel Setfoto's uit nieuwe films
"...Soort van Step-up dus maar dan met zing-mensen...."
Nieuwe Burlesque poster
"...[quote=Infje]Er is maar 1 Conan en dat is Arnie. Wil je verder met de franchise maak dan King Conan: Crown of Iron zoals origineel gepland. Dit wordt straight to DVD rotzooi.[/quote] Bier en tieten doen het altijd goed - moet wel een succesje word......"
Bier en naakte vrouwen op de set van Conan

laatste ratings

watchlist

r3b00t heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.