Deniro Avatar

Deniro

Laatste reviews

Mandela: Long Walk to Freedom(2013)

"...Toegegeven, er kwamen een paar kippenvel momentjes in voor, waar je als zwak mens, toch een paar keer moet slikken, maar ze waren vrij nihil. Zeker..."

The Hurricane(1999)

"...Deze film moet het echt van z'n acteurs hebben en het verhaal. Hoewel de film, zeker in de aftiteling, pretendeert waargebeurd te zijn, althans dat..."

Laatste reacties

"...De serie compleet afgekeken en hij heeft me vanaf het begin af aan geboeid. Vooral door de voortreffelijke rol van Bryan Cranston die naar mijn mening niet onder doet voor iemand als De Niro of DiCaprio. Het verhaal is ijzersterk en werkt met spannin......"
"...Onwijs leuke film, de kinderen spelen toch wel erg geloofwaardig en ookal is het verhaal niet bijster spannend, de film wordt wel steeds meeslepender. Een ietwat braver verhaal van King en het bewijst opnieuw dat vooral hij de credits verdient. Erg s......"
Stand by Me
"...Een van de beste films die ik ooit heb gezien, echt waar. Bloedstollend spannend, meeslepend en claustrofobisch tot in je eigen kamer. Een 10 dit...."
Buried
"...Spannend, maar erg standaard. Als je deze film 1 keer gezien hebt, hoef je hem daarna niet nog eens te zien. Een 6..."
The Peacemaker
"...Sterke cast, erg realistisch en superspannend. Verder wat Beuvje zegt. Een 9...."
Black Hawk Down

laatste ratings

watchlist

Deniro heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.