Deniro Avatar

Deniro

reacties

  • De serie compleet afgekeken en hij heeft me vanaf het begin af aan geboeid. Vooral door de voortreffelijke rol van Bryan Cranston die naar mijn mening niet onder doet voor iemand als De Niro of DiCaprio. Het verhaal is ijzersterk en werkt met spanning, absurdisme, humor als leidraad in zijn geheel toe naar het laatste deel van het laatste seizoen waarin alle verwachtingen meer dan waar gemaakt worden.

    als reactie op

  • Onwijs leuke film, de kinderen spelen toch wel erg geloofwaardig en ookal is het verhaal niet bijster spannend, de film wordt wel steeds meeslepender. Een ietwat braver verhaal van King en het bewijst opnieuw dat vooral hij de credits verdient. Erg sterk verhaal namelijk. Een 8,5

    als reactie op de film Stand by Me

  • Een van de beste films die ik ooit heb gezien, echt waar. Bloedstollend spannend, meeslepend en claustrofobisch tot in je eigen kamer. Een 10 dit.

    als reactie op de film Buried

  • Spannend, maar erg standaard. Als je deze film 1 keer gezien hebt, hoef je hem daarna niet nog eens te zien. Een 6

    als reactie op de film The Peacemaker

  • Sterke cast, erg realistisch en superspannend. Verder wat Beuvje zegt. Een 9.

    als reactie op de film Black Hawk Down

  • Heb hem vandaag in New Jersey gezien waar ik verblijf. Het was een heerlijke Amerikaanse actiefilm die spectaculair en redelijk bizar was. Het was zeker geen meesterwerk wat acteren betreft want dat was gewoon houterig en voorspelbaar. Een voldoende was het wel waard, verder was het een mooie ervaring want ik dineerde gedurende de film. Iets wat in amerika dus kan en ik nog nooit gedaan heb.

    als reactie op de film Pacific Rim

  • Ik ken deze hele film niet, maar het verbaast me op welk tijdstip deze film gezet vandaag. 6:20?! WTF, welke mogool gaat er om die tijd een een kutfilm (denk ik, aan de IMDB rating te zien) part 6 kijken, op zondagochtend?

    als reactie op de film Police Academy 6: City Under Siege

  • Wat een zwaar gedrocht dit. Tom Cruise is compleet niet geschikt voor deze rol waarin hij zich als actieheld voordoet terwijl het gewoon een serieus oorlogsdrama is en dan het feit dat Amerikaanse acteurs op een Duits accent Amerikaans gaan spreken, welke mongool heeft dat bedacht? Of spreek vloeiend Amerikaans, of spreek Duits, maar geen mengelmoes a.u.b. Geen filmtip voor vanavond.

    als reactie op de film Valkyrie

  • Eigenlijk een typisch slechte film. Ze hadden zoveel meer uit dit onderwerp kunnen halen. Het verhaal is oke, maar de uitwerking verbazingwekkend slecht. Te voorspelbaar waardoor het ongeloofwaardig wordt.

    als reactie op de film John Q

  • Kwam gisteren op tv, nou ik heb me werkelijk dood geërgerd aan dat jongetje. Hij overdreef in zijn autistische houding. Echt waar. Bruce Willis probeerde de film te redden met nog een paar one-liners, maar die sloegen ook helemaal nergens op. En dan het verhaal.... kom op. Een puzzelboek waarin een geheime code zit verwerkt. Hoe diep kun je zinken.

    als reactie op de film Mercury Rising

  • Toch wel een jeugdherinnering. Al ben ik 15 jaar. Goeie film.

    als reactie op de film The BFG

  • Ik heb echt zin in deze film

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

  • Vandaag weer op tv. Het is letterlijk de 8e 9e of tiende keer dat ik hem kijk. Staat op 1 in mijn top 100 en hij verveelt nooit. Echt nooit

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  • Een saaie film waar meer uit te halen was. Heel veel saaie dialogen en ik lachte soms uit de beleefdheid van de mensen om me heen. Absoluut niet grappig.

    als reactie op de film Machan

  • Wat een kapot vette film dit. Theo Maassen is dan ook precies diegene die zo'n rol kan spelen. Na die rariteiten met die stukke camera en dat gebeuren in DWDD zou je haast denken dat hij er zelf een is. Goeie film.

    als reactie op de film TBS