MackMalloy Avatar

MackMalloy

reacties

  • Jolie is met haar geweldige smoelwerk nooit vervelend om naar te kijken. Maar deze film, gebouwd op een script waar een 12-jarige nog niet in stinkt, is tenenkrommend. Suske en Wiske zijn geloofwaardiger en bovendien getuigen die van meer diepgang. Ik kan allen maar zeggen: kijk dit niet, want dit is een stukje van je leven dat je nooit meer terug krijgt.

    als reactie op de film Salt

  • Puike en indrukwekkende oorlogsfilm, die af en toe met een klein korreltje zout genomen moet worden, maar als geheel behoorlijk indruk maakt. Het Amerikanisme is hier en daar wat over the top, maar hé, als je een film kijkt waarin de seals de hoofdrol hebben, kun je dat verwachten. Prachtig geschoten beelden en Wahlberg laat zien dat hij toch kan acteren.

    als reactie op de film Lone Survivor

  • Geslaagde combinatie van een lach & een traan. On-Nederlands goed, aanrader!

    als reactie op de film De Marathon

  • Russell zet een lekkere rol neer, maar daar is eigenlijk alles mee gezegd. Het verhaal stelt weinig voor, Tarantiino's zo geroemde dialogen zijn in deze prent inhoudloos en zichzelf herhalend en de actiescenes hebben we al vele malen in andere films gezien :Z . Jammer, Quentin :N

    als reactie op de film Death Proof

  • Teleurstellend, eerlijk gezegd. Van Ritchie had ik wel wat meer verwacht. Rommelig scenario en de scherpe dialogen zijn, voor zover aanwezig, nogal gekunsteld. Jammer hoor. :N

    als reactie op de film Sherlock Holmes

  • Na 37 minuten, zonder ook maar de geringste glimlach rond m'n lippen te hebben gehad, hield ik het voor gezien. Je kunt de film niet eens als flauw bestempelen, omdat dat de aanwezigheid van enige vorm van humor zou suggereren. Met Seth Gaaikema valt er meer te lachen.

    als reactie op de film Pineapple Express

  • Hahaa, foute, maar o-zo lekkere B-film. Trejo verrast positief en verder zit de film vol met rete-lekkere wijven :9. Alles is over the top, maar dat is hier goed op z'n plek. Ik heb genoten en ik geef 'n 8.

    als reactie op de film Machete

  • Voor het eerst sinds heel lang geleden weer eens een film waarbij ik (letterlijk!) op 't puntje van m'n stoel zat. Superspannend, ik kan niet anders zeggen. Aanrader (al schijnt de rest van de serie bagger te zijn, maar die ga ik dan ook lekker niet kijken).

    als reactie op de film Saw

  • Ik begrijp niet goed waar al die waardering voor deze film vandaan komt. DeNiro is weliswaar als altijd op dreef, maar wat Pacino hier laat zien is ronduit teleurstellend. Het verhaal is nogal dunnetjes, en een politieman die volautomatisch met een M16 vurend door drukke straten rent, laat me niet lachen.

    als reactie op de film Heat