Joeri67 Avatar

Joeri67

Laatste reviews

Once Upon a Time in the West(1968)

"...Zonder echt verhaal? Tjeempje. Als er een film over hebzucht gaat dan is het deze wel. En hoe, met een goed gevoel voor wraak en gerechtigheid...."

The Shawshank Redemption(1994)

"...Niet zo'n diepzinnige film. Ook niet zoveel wat je ervan kan leren. Wel hele slimme clou. Zeker de eerste keer. Mooi gefilmd. Time setting is..."

Fight Club(1999)

"...Super film, hoort zeker in de top 10 beste films thuis. Fincher mag van mij BladeRunner deel 2 maken, of deel 1 opnieuw! Weet je wel wat je ziet..."

Gladiator(2000)

"...Fantastisch meesterwerk van Ridley Scott. Totaal geloofwaardige figuren. Ieder speelt zijn rol in dit drama tot in finesse. Machtig om te zien..."

Gattaca(1997)

"...Aan het eind van de film vraag je je toch af waar de film nou over ging. Mooi ingetogen verteld. Met fantastische settings als je van jaren 50..."

Laatste reacties

"...Zonder deel 2 kan deze zo de prullenbak in. De film gaat helemaal nergens over. De keys scènes van het boek en 1984 versie zijn afgeraffeld en verder gaat deze film vooral over Jessica ipv over Paul. Het heeft een hoog “en toen” gehalte met een saa......"
'Dune' maakt eerste klapper in wereldwijde bioscopen
"...Was een tegenvaller. Pace is denk ik wel okay. En beelden zijn prachtig. Muziek is redelijk slecht. Maar het is allemaal los zand, en na 152 minuten weet je nog steeds niks. Het hele verhaal is een beetje een “en toen” opstel, en aan het eind blijft......"
Dune
"...Ik geloof er geen zak van. Gevaccineerde vinden t prima om te weten dat er geen superspreaders in de zaal zitten. En wees zelf ook eens eerlijk, een enquête onder film totaal lezers… wat heeft dat met film bezoekers te maken?..."
Angst Coronapas lijkt terecht: bijna de helft slaat bioscoop over
"..."We have to kill it" "No this is the only toxic we have" Euh... Handgranaat laten eten kan toch ook? ..."
The Tomorrow War [Amazon Prime Video]
"...White washed, US washed, Ages washed waist of time. ..."
'Akira'-film van Taika Waititi (Thor: Ragnarok) krijgt releasedatum

laatste ratings

7,9
Gladiator (2000)
Gladiator (2000)
7,3
Gattaca (1997)
Gattaca (1997)

watchlist

Joeri67 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.