2Cent Avatar

2Cent

reacties

  • [quote=11qqaazz]Het een en ander gelezen in boeken enzo..paar voorbeelden van een blunder......[spoiler] wat gebeurt is dat iedereen verontwaardigt is over de martelingen De (protogonost bvb) Dit geeft de gemartelde een gevoel van macht. Nog een blunder is dat de vrouw van de gemartelde op een gegeve moment dood gaat door de hand van de beul....dit zorgt er voor dat de gemartelde echt niets meer te verliezen heeft....En wederom veel verontwaardeging wat de gemartelde ook sterkt in zijn verzet. Er word ook aan de gemartelde medegedeeld hoe veel tijd er nog over is. Dit geeft de gemartelde ook macht. [/spoiler] Ik kan nog wel even door gaan, maar het hele onderwerp staat me een beetje tegen. Vandaag las ik in de krant, hoe in Syrie een vrouw levend gevild was en van ledenmaten ontdaan, om haar broer te martelen. Hoe iemand dit kan doen gaat mijn voorstelings vermogen te boven.[/quote]Inderdaad. Ik stoorde me er ook aan dat het allemaal zo amateuristisch gedaan werd. In plaats van overleggen stormen de hoofdrol spelers op de verdachte af om heb nog verder te martelen of te bevrijden. Ik zou verwachten dat er iemand is die een beetje vooruit denkt in plaats van zo primair te reageren.

    als reactie op de film Unthinkable

  • Erg leuke film. Waar voor de verandering niet iedereen een hufter is, maar mensen gewoon leuk met elkaar om gaan ondanks aparte persoonlijkheden. [spoiler]Behalve Jason Bateman natuurlijk[/spoiler]

    als reactie op de film Juno

  • Brad Pitt was de enige die grappig was. De rest was ergens tussen oninterresant(Malkovich) en genant(Cloony). Misschien hadden acteurs die meer bij het comedie genre passen het beter gedaan. Volgens mij zijn deze acteurs vrienden van elkaar, en zijn ze daarom samen gecast.

    als reactie op de film Burn After Reading

  • Zet even de spoiler tag aan.... Maar goed, was een leuke spannende achtervolgings film. De enige die echt tegen viel was Tommy Lee Jones. Maar ok, ik denk dat de titel op hem sloeg. Had alleen wat meer verwacht omdat ik pas US marshals gezien had.

    als reactie op de film No Country for Old Men

  • Leuke film. Grappig, maar niet overdreven. Vooral die bus was leuk. :)

    als reactie op de film Little Miss Sunshine