SanneWinchester Avatar

SanneWinchester

Laatste reviews

SanneWinchester heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik vond deze Joker echt tenenkrommend, maar dat kan aan mij liggen. het is echt geen verkeerde acteur, daarom had ik nog een beetje hoop ondanks het feit dat ik de manier hoe hij er uitzag al niet super vond. deze film heeft me echt niks gedaan...."
Veel scènes Joker uit 'Suicide Squad' gehaald
"...De ene recensie is slechter dan de andere, daarom weet ik niet goed wat ik moet gaan verwachten. zelf had ik bij het zien van de trailers al een slecht voorgevoel, ze deden me totaal niks terwijl het concept van de film juist erg goed kan uitpakken......."
Suicide Squad
"...Afgelopen nacht gezien tijdens de marathon, hij was weer zeer goed na mijn mening. en dat hele gedoe over Fast & Furious, ik zie daar persoonlijk toch echt niks van als ik naar ST: Beyond kijk, het is gewoon een Star Trek film. ik haal er niet direct......"
Star Trek Beyond
"...Lastig, aangezien ik alles wat deze goede man maakt geweldig vind. toch voor Memento gekozen, daar mag je me midden in de nacht voor wakker maken T+)..."
POLL: Beste film van Christopher Nolan (excl. de Dark Knight-Trilogy)
"...[quote=Spider-fan] Is Entertainment Weekly eigenlijk in de Nederlandse tijdschrifthandel te koop? Heb het nooit zien liggen ergens, maar ook nooit specifiek op gelet. Toch eens vragen ergens. [/quote] ik weet dat je het in Amsterdam bij het Am......"
Eerste officiële foto's en nieuwe info 'The Dark Tower'

laatste ratings

watchlist

SanneWinchester heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.