Gigan72 Avatar

Gigan72

Laatste reviews

Independence Day: Resurgence(2016)

"...Tja dit deel is gewoon een zooitje en ook erg saai zit totaal geen spanning in zo als bij deel 1 De nieuwe cast was ook helemaal niets en voegde ook..."

Laatste reacties

"...De best van DC vindt ik tot nu toe Man of Steel De slechtste Wonder Woman wat een bagger De rest is best aardig Waterman moet ik nog zien daar kan ik niets over zeggen ..."
Het succes en de mislukkingen van het DC Extended Universe
"...@Decepticon In US is het een flop met een buget van 100/137 miljoen en een opbrengst van 108 in de US .... dus een flop Buiten de US doet hij het beter maar nog steeds niet goed genoeg. De kans dat er nog een TF film komt is erg klein lijk me zo......."
Onnodige 'Intouchables'-remake topt en Keanu Reeves flopt (keihard)
"...Als de studio alleen kijkt naar de opbrengst in de US van Bumblebee dan is het zeker een flop. Het buget is tussen 100 en 137 miljoen dan nog de kosten van marketing . Een succes is de film zeker niet. Persoonlijk vindt ik hem ook niets alleen dan wa......"
Onnodige 'Intouchables'-remake topt en Keanu Reeves flopt (keihard)
"...@goku32 Alien 3 is zeker best te doen maar 1 en 2 zijn voor mij veel en veel beter.... deel 4 ... die bestaat niet......"
POLL: Beste en slechtste grootste filmreeksen
"...Het is best lastig om de beste te kiezen.< Starwars. Lord of the rings . Vindt ik toch wel het beste Maar de Alien films ( 1 en 2 zeker ) zijn top. Mad max 1. 2 en 4 top The dark knight films blijven de beste superhelden films. De Predator films bl......"
POLL: Beste en slechtste grootste filmreeksen

laatste ratings

watchlist

Gigan72 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.