Gigan72 Avatar

Gigan72

Laatste reviews

Independence Day: Resurgence(2016)

"...Tja dit deel is gewoon een zooitje en ook erg saai zit totaal geen spanning in zo als bij deel 1 De nieuwe cast was ook helemaal niets en voegde ook..."

Laatste reacties

"...@Benjamin Dat weet ik maar dat heeft ook te maken met de de oude cast terug kwam en het was al weer een lange tijd dat er een SW film uit kwam. Maar ik had het meer over de SW Spin offs die verkopen beter met Vader er in. Je moet niet raar op kijken......"
Gerucht: Darth Vader ook in 'Han Solo: A Star Wars Story'
"...In het oude SW canon was Han Solo volgens mij ooit een pilootbij The Empire. Misschien dat ze dat toch weer canon hebben gemaakt en zien we Han nog als piloot bij The Empire en dan is de kans dat hij Darth Vader tegen komt groot. Het kan zijn dat h......"
Gerucht: Darth Vader ook in 'Han Solo: A Star Wars Story'
"...Die Dracula met Gary is zeker een prima film. Maar voor mij is en blijft de beste Dracula Christopher Lee. ..."
'It'-regisseur topkandidaat voor Dracula-prequel
"...Geen J.J. aub. TFA is niet slecht maar vindt hem zeker niet de beste SW film. Het is te veel een Remake van ep4 en dat maakt voor mij het een zwake SW film. Of Rain de volgende mag doen geen idee eerst ep8 afwachten. Guillermo del Toro misschien?......"
Rian Johnson en J.J. Abrams kandidaten voor regie 'Star Wars: Episode IX'
"...Blijf het nog steeds vaag vinden waarom Lando niet in de nieuwe trilogie zit. Hij hoort ook bij het groepje Luke.Han. Chewie leia en C-3PO en R2D2. Of had Billy er geen zin in ..."
Donald Glover klaar met opnames 'Han Solo'

laatste ratings

watchlist

Gigan72 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.