Barbossas Avatar

Barbossas

reacties

  • [quote=GiLuX]voor dat je een grote bek hebt over deze film, hij is gemaakt met een budget van minder dan 1 miljoen!!! in dat licht gezien is het ongelofelijk knappe prestatie. als je dit niet door had tijdens het kijken maar dacht dat je met een grote hollywood productie te maken had zegt dat meer iets over jezelf dan de film.. al is het al heel knap van de makers om je dat idee te geven met een budget waar ze in een gemiddelde film de cateraar nog niet eens van kunnen betalen. dat gezegd hebbende, het is zeker een interessante film ook al speelt het grotendeels op1 locatie af. ik heb me niet verveelt en zelfs meerdere malen verbaasd over het goede en professionele acteerwerk van voor mij volslagen onbekende acteurs. het gegeven is erg interessant en ik denk dat als ze een budget hadden gehad van rond de 20 a 30 miljoen dat het een film had kunnen worden ala minority report. wellicht dat een hollywood studio er binnenkort een grote remake van maakt... zodat de hatertjes hier boven ook weer blij kunnen zijn.[/quote] Zozo meneer is met verkeerde been uit bed gestapt zo te lezen. Ja budget was bekend bij mij, maar dan nog had de uitvoering beter gekund met o.a. verhaal en acteerprestaties. En beetje aardiger tegen andere mensen doen kan geen kwaad. Zuurpruim.

    als reactie op de film The Machine

  • [quote=Roeltje]Ik neem aan dat ik dit in de 'Disney' context moet plaatsen? Als dit namelijk de beste film is die jij hebt gezien, klopt er toch iets niet.[/quote] Beste liveactionfilm die ik tot nu toe heb gezien. Maleficent stond lange tijd op 1, maar dit sprookje heeft alles. SPROOKJE!! Beter lezen in de context aub, dan bespaard dat een overbodige reactie ;-)

    als reactie op de film Cinderella

  • Toegegeven dat inderdaad de hoes er anders uitziet dan de daadwerkelijke film is. De hoes vermoed een mooie sci-fi/actie film met robots die ook mens zijn. De film valt daarin echter tegen, al vindt ik het verhaal wel goed bedacht. Maar de uitvoering had stukken beter gekund. Daarnaast had de rol van de andere Machines ook groter gemogen, ze liepen er nu wat verloren bij. Daarnaast was het veel te veel drama en verhaal. Had best meer actie in gemogen. Voor het verhaal en originaliteit geef ik de film een 8, maar viel tegen met de verwachtingen.

    als reactie op de film The Machine

  • Super serie die in mijn favoriete tv-serie top 10 aller tijden komt te staan! Vanaf het begin spannend en grijpend verhaal. Flashbacks en heden zijn goed op elkaar afgestemd en heeft goede actie en mysteries bovendien.

    als reactie op de film Arrow

  • Visueel knap staaltje werk en een goed plot/verhaal. Zitten goede twisten in ook al voel je sommige aankomen. Tom Cruise weer sterk geacteerd. Prachtige muziek maakt het helemaal af. Ik geef niet snel een 10 op Filmtotaal, maar deze film heeft mij echt kunnen raken en plezieren. Dus hierbij geef ik hem een tien en wil hem zeker op Blu-ray aanschaffen vanwege mooie special effects!

    als reactie op de film Oblivion

  • Denk dat dit een film wordt die je kunt vergelijken met Battleship. Vond dat een vermakelijke film, trailer ziet er ook aardig uit. Wordt denk ik een lekkere popcornfilm.

    als reactie op de film Pacific Rim

  • Ik geloof dat ik verliefd ben geworden op deze film haha. Heb er echt van genoten, een apart en mooi verhaal met mooie special effects. En een leuke dosis humor! Echt een aanrader voor iedereen die van Fantasy films houdt en voor degene die er niet van houden kan ik hem ook zeker aanraden! Deze DVD hoort gewoon standaard in je kast te staan!

    als reactie op de film Stardust