Barbossas Avatar

Barbossas

Laatste reviews

Cinderella(2015)

"...Beste liveactionfilm die ik tot nu toe heb gezien. Maleficent stond lange tijd op 1, maar dit sprookje heeft alles. Beetje anders verteld dan..."

Maleficent(2014)

"...Twee woorden: Angelina Jolie! Wat zet zei Maleficent hier geweldig neer. De film is wat anders dan de tekenfilm versie, maar het verhaal zit goed in..."

Godzilla(2014)

"...Goede monsterfilm, maar vindt het erg jammer dat we van de oorsprong van Godzilla en zijn ontstaan verder niet hebben gezien. Ook is het jammer dat er..."

Cloud Atlas(2012)

"...Hele mooi en aparte film. Zo worden ze zelden meer gemaakt. Een zeer sterke verhaallijn (meerdere in dit geval). En een uitzonderlijk goede cast die..."

The Mortal Instruments: City of Bones(2013)

"...Vond deze film verrassend goed! Snap de negatieve reacties niet zo, bovendien is dit totaal niet te vergelijken met Twilight. Mooi special effects..."

Laatste reacties

"...[quote=GiLuX]voor dat je een grote bek hebt over deze film, hij is gemaakt met een budget van minder dan 1 miljoen!!! in dat licht gezien is het ongelofelijk knappe prestatie. als je dit niet door had tijdens het kijken maar dacht dat je met ee......"
The Machine
"...[quote=Roeltje]Ik neem aan dat ik dit in de 'Disney' context moet plaatsen? Als dit namelijk de beste film is die jij hebt gezien, klopt er toch iets niet.[/quote] Beste liveactionfilm die ik tot nu toe heb gezien. Maleficent stond lange tijd op 1......"
Cinderella
"...Toegegeven dat inderdaad de hoes er anders uitziet dan de daadwerkelijke film is. De hoes vermoed een mooie sci-fi/actie film met robots die ook mens zijn. De film valt daarin echter tegen, al vindt ik het verhaal wel goed bedacht. Maar de uitvoer......"
The Machine
"...Super serie die in mijn favoriete tv-serie top 10 aller tijden komt te staan! Vanaf het begin spannend en grijpend verhaal. Flashbacks en heden zijn goed op elkaar afgestemd en heeft goede actie en mysteries bovendien...."
Arrow
"...Visueel knap staaltje werk en een goed plot/verhaal. Zitten goede twisten in ook al voel je sommige aankomen. Tom Cruise weer sterk geacteerd. Prachtige muziek maakt het helemaal af. Ik geef niet snel een 10 op Filmtotaal, maar deze film heeft mij......"
Oblivion

laatste ratings

watchlist

Barbossas heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.