Barbossas Avatar

Barbossas

Laatste reviews

Cinderella(2015)

"...Beste liveactionfilm die ik tot nu toe heb gezien. Maleficent stond lange tijd op 1, maar dit sprookje heeft alles. Beetje anders verteld dan..."

Maleficent(2014)

"...Twee woorden: Angelina Jolie! Wat zet zei Maleficent hier geweldig neer. De film is wat anders dan de tekenfilm versie, maar het verhaal zit goed in..."

Godzilla(2014)

"...Goede monsterfilm, maar vindt het erg jammer dat we van de oorsprong van Godzilla en zijn ontstaan verder niet hebben gezien. Ook is het jammer dat er..."

Cloud Atlas(2012)

"...Hele mooi en aparte film. Zo worden ze zelden meer gemaakt. Een zeer sterke verhaallijn (meerdere in dit geval). En een uitzonderlijk goede cast die..."

The Mortal Instruments: City of Bones(2013)

"...Vond deze film verrassend goed! Snap de negatieve reacties niet zo, bovendien is dit totaal niet te vergelijken met Twilight. Mooi special effects..."

Laatste reacties

"...Sowieso geen Mendes meer... Skyfall was een mooie film, waarin Bond zijn verleden mooi werd uitgelicht, maar daarna hadden ze weer de weg in moeten slaan van Casino Royale + de oude bekende Blofeld, Miss Moneypenny en Q. Echter heeft in mijn ogen Spe......"
POLL: Bond 25
"...Leuk dat ze al die Bonds weer uitzenden op tv! The Good, The Bas, The Ugly (1966) Moet deze film nog eens opnieuw kijken. Ik wist niet dat Bas hierin mee speelde...."
TV-tips voor komende week
"...Cara Delevingne doet me denken hier aan de clip van Taylor Swift - Bad Blood haha. Altijd mooi om haar te zien!! Film zal ook vast goed zijn...."
Cara Delevingne en Dane DeHaan op nieuwe setfoto's 'Valerian'
"...Skyfall was een geweldig mooie film! En daar had Mendes het bij moeten laten. Geen typische Bondfilm, maar wel prachtig gefilmd, met de roots van Bond verwerkt. Spectre was echt slecht... openingsscene was misschien wel spannendste van heel de fi......"
Sam Mendes echt niet terug voor 'Bond 25'
"...Heb Mazerunner gestemd. Hunger Games vond ik de eerste film super! Tweede al minder. Deel drie en vier vond ik eigenlijk niet om aan te kijken. Divergent heeft een interessante verhaallijn, maar lijkt nog niet helemaal los te komen op de een of ande......"
POLL: Hunger Games vs. Divergent vs. Maze Runner

laatste ratings

watchlist

Barbossas heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.