svw Avatar

svw

Laatste reviews

American History X(1998)

"...Erg sterke film, die vooral duidelijk maakt hoe achterlijk rascisme is, en vooral ook hoe makkelijk mensen te beinvloeden zijn. Sterkste punt in..."

The Last Samurai(2003)

"...Erg mooie film, aardig verhaal, goed acteerwerk, precies genoeg humor en vooral een geweldig mooi decor. De film doet in veel opzichten denken aan The..."

Gladiator(1992)

"...Ik vond hem eigenlijk behoorlijk meevallen. Het is allemaal niet erg origineel, maar het acteren vond ik toch zeker niet slecht. En wat betreft die..."

Reservoir Dogs(1992)

"...Hoewel deze het bij lange na niet haalt bij Pulp Fiction en Kill Bill, toch absoluut een geweldige film. Onvoorstelbaar hoe zenuwslopend je een film..."

Twelve Monkeys(1995)

"...Absoluut één van mijn favorieten. Dat ie zo vaak op tv komt zind ik niet zo'n groot probleem (heb hem ook nog op dvd), iedere keer zie je bepaalde..."

Laatste reacties

"...Absoluut een van mijn favoriete films: goed verhaal, briljante cast (beste cast ooit?), heerlijke soundtrack. Onbegrijpelijk dat ie geen hoger IMDB-cijfer heeft, om het nog maar niet te hebben over het FT-cijfer (7,4 momenteel). Shame on us!!!..."
True Romance
"...[quote=ruben]The Pirates of the Caribbean TPOTC The Passion of the Christ TPOTC toeval????[/quote] "Het bloed van Jezus" is toch rode wijn? dan hebben beide hoofdrolspelers waarschijnlijk evenveel alcohol in hun bloed :E..."
The Passion of the Christ
"...Vreselijke film, terwijl deel 1 voor een Seagal-film nog best om aan te zien was. Het zou natuurlijk wel heel erg ongeloofwaardig zijn geweest om Tommy Lee Jones na deel 1 weer terug te laten keren. Aangezien geloofwaardigheid toch al niet het sterks......"
Under Siege 2: Dark Territory
"...Kleinigheidje: het betreft een Zwitserse site, en geen Tsjechische. Leest voor zover nodig een stuk makkelijker... Wat betreft de foto's, inmiddels zijn er toch bijna genoeg vrijgeven om er bewegend beeld mee te maken. Ik kan bijna niet meer wacht......"
Nieuwe stills Kill Bill Vol. 2
"...[quote=alcy]20 miljoen!!!! Is dat niet een beetje over betaald. Ik vind zelf mr. Tucker niet zo'n geweldige acteur. Maar ja, wie ben ik[/quote] volstrekt mee eens, maar zolang een Rush Hour 3 MET Tucker en Chan een gegarandeerde kaskraker is en ZOND......"
Tuckers sequels

laatste ratings

svw heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

svw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.