Guilty Avatar

Guilty

reacties

  • [quote=Frietgezicht]Ok,klassieker door de cast. Niet alleen een leugenaar maar ook nog een sufkut. Dan zullen films als Red en Gangster Squad ook wel klassiekers worden. Waarom ga je nu niet ff naar de topic van The Avengers 2 om te vertellen wat een goede film het is en wat een klassieker het gaat worden door de cast. Hahaha spuit 11[/quote] Een leugenaar ? Dat is je vader inderdaad, hij zei tegen je moeder(lees:sufkut) "Dat jij zijn zoon niet kon zijn met zoveel puisten" Aangezien jij als downie niet snapt, hoe ik de film al weken geleden gezien heb: http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=37937

    als reactie op de film The Expendables 3

  • [quote=Frietgezicht]Je zal wel een gefrustreerde puistenkop zijn die denkt dat het stoer is The Expendables 3 gezien te hebben ver voor die uit is en dat gaat melden maar eigenlijk niks gezien heeft dus niet verder komt dan leuke film zonder details.[/quote] Je zal wel geen manieren hebben geleerd van je ouders, want je mist een aantal normen en waarden. Hoe jij je wel en niet hoort te gedragen in concrete omstandigheden. Ik hoef niks te vertellen over de film, want dan verpest ik het voor andere mensen. Mijn mening was kort en krachtig, gewoon een complete sterrencast en hierdoor wellicht een klassieker. Even op jouw niveau: Je zal zeker wel in de spiegel gekeken hebben en schrok toen van je puistenkop en vet haar en daarna wilde je dit graag uiten aan derden, als reflexie van je eigen onzekerheden. Aangezien niemand met je in het echte leven wilt omgaan. Is dit je leven op internet om te letten op anderen. 1 tip wwww.zoekeenleven.nl en succes ermee.

    als reactie op de film The Expendables 3

  • [quote=Frietgezicht]Je zal wel The Expendables 1 bedoelen dus verkeerde artikel.[/quote] Je zal wel niet kunnen lezen, dus terug naar de basisschool.

    als reactie op de film The Expendables 3

  • Heerlijke film, zal uiteindelijk wel een klassieker worden door zo een cast.

    als reactie op de film The Expendables 3

  • Denzel Washington en Mark Wahlberg samen in een film zorgt voor veel spektakel van begin tot eind, veel actie momenten en leuke teksten (knipoog van Wahlberg/ I never miss enz.) Een zwaar dope film, krijgt een dikke 8 !

    als reactie op de film 2 Guns

  • "Get your hands of my jordans !" Leuke cast en verder doet deze film wel heel erg denken aan "Olympus Has Fallen" opbouw en actie is net een voldoende in deze film.

    als reactie op de film White House Down

  • 2 dogs and a duck, Nuff Said ! Leuke poging om het grappig te maken en dat is niet overal in deze film gelukt.

    als reactie op de film A Haunted House

  • Vreemd kijken wanneer alles ondersteboven hangt en apart als hij moet plassen, wel relax om met een geliefde te kijken.

    als reactie op de film Upside Down

  • Eerste minuut is genieten voor het oog, drank maakt meer stuk dan je lief is ! A must see movie.

    als reactie op de film Flight

  • Zwaar dope ! Veel bloed en strakke gevechten zitten hierin, rap meets chinatown. Iedereen wilt het goud hebben en anderen beschermen het, kwaliteits effecten van Brass Body a must see movie !

    als reactie op de film The Man with the Iron Fists