Terminatrix Avatar

Terminatrix

reacties

  • [quote=Darthmar]Deze film wordt vandaag, 21-08-2014, niet uitgezonden maar werd gister al uitgezonden. Wel bij blijven mensen van FT.[/quote] Gister was Two Towers, dit is Return of the King, maar zie indd nergens anders dat deze op tv komt helaas, mja anyway. Prachtige films natuurlijk, op alle vlakken. Enigste films waarvan ik denk dat als iemand ze niet goed vind, ik overweeg dat ze mentaal ziek zijn, haha.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Return of the King

  • Is net een soft porn deze film, maar toch leuke film!

    als reactie op de film Wild Things

  • Het is een super film en het einde is inderdaad super in elkaar gezet.

    als reactie op de film Cruel Intentions

  • Super film, heeft ook echt een verhaal en drama en op het einde heb je pas actie, maar dan ook echt actie wat bij het verhaal hoort, geweldig, tweede deel zal zonder twijfel ook geweldig zijn, en de techniek is nog meer voorruit gegaan!

    als reactie op de film Rise of the Planet of the Apes

  • Super film, altijd lachwekkend om mensen weer te zien klagen dat ze het niet snappen of saaaaiiii vinden haha. Net als bijna bij elke goede film.

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • Prachtige film! Totaal onterecht dat het door sommige word gezien als een chick flick, want dat is het echt niet!! Wel beetje apart dat de bedachte romance meer aandacht krijgt soms dan het tragische event wat écht is gebeurd. Als grote RMS Titanic fan vind ik deze film ook het meest accuraat het zinken weergeven. Je voelt de paniek, kou, alles.

    als reactie op de film Titanic

  • Het is een goede film, vind alleen Renee Zellweger nogal een miscast als het gaat om uiterlijk van de rol...

    als reactie op de film Chicago

  • Ik kon de kereltjes die in deze film spelen voor geen meter uitstaan, misselijke kopjes allemaal, bovenop vond ik het ook een vrij saaie film, dus afgezet.

    als reactie op de film The Social Network

  • Super goede film! Het is echt niet persee voor ballet liefhebbers, ben er zelf ook niet gek op. Maar helaas op tv komt meestal een gecensureerde versie, dus veel goede momenten zij weg geknipt helaas, haalt toch belangrijkse elementen uit de film. De lesbische scene heeft bijv. meer nut dan alleen de mannen geil maken.

    als reactie op de film Black Swan

  • Pfff, weer RTL 8 keuze film Scissorhands vs America's sweethearts, waar kiezen de kijkers van RTL8 voor... America's Sweethearts -_- Eergisteren kozen ze Costa over The Truman Show! Mja,.. meerderheid van kijkers van RTL 8 zijn vrouwen volgens mij (ik ben zelf een) maar wat een slechte smaak. Zo die frustratie is eruit.

    als reactie op de film Edward Scissorhands