Ray.M Avatar

Ray.M

"Uit liefde voor het grote verhaal en de uitzonderlijke vertelkunst"

Laatste reviews

The Great Dictator(1940)

"...Moet een filmliefhebber gezien hebben...."

Hummingbird(2013)

"...Een geslaagde film waar ik wakker bij blijf maar niet wakker voor blijf...."

Laatste reacties

"...Ik heb net de geroemde film Dunkirk met gemengde gevoelens bekeken. Het mooie aan het scenario is dat het vanuit het perspectief van de gewone menselijke soldaat is geschreven en dat de scenarist zich concentreerde op de evacuatie zelf. Over de “op......"
Dunkirk
"...De hele film 'uitgezeten'. Als je graag jonge dames in strakke pakjes over het scherm ziet dartelen. Zeker kijken. Het verhaal? Heu... Als je vind dat je 'er niet bij hoort' strak pakje aan en hard lopen. In de film helpt het om met de knapste gast........"
Divergent
"...Een van de vele positieve punten die ik kan aanhalen over deze uitstekende serie is het "verouderen in de tijd" van de personages. Emilia is zowel mentaal als fysiek van een angstige puber op haar trouwfeest, uitgegroeid tot een zelfbewuste koningin......."
Emilia Clarke reageert opnieuw op de naaktscènes in 'Game Of Thrones'
"...DE mooiste serie die ik ooit op TV zag. Elke aflevering is zo rijk als een volledige film. Van het eerste seizoen heb ik DVD en die kwaliteit ontgoocheld als je latere seizoenen op Blu Ray ziet. DVD zijn de ondertitels onscherp. Ik draai geregeld kl......"
Blu-Ray Review: Game of Thrones

laatste ratings

6,0
Divergent (2014)
Divergent (2014)
5,7
Hummingbird (2013)
Hummingbird (2013)

watchlist

Ray.M heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.