Blargon7 Avatar

Blargon7

Laatste reviews

Schemer(2010)

"...Helemaal eens met Filmfan25 hierboven. Het motief om haar te vermoorden is totaal vaag. Aangezien in de film werd gemeld dat het gebaseerd is op een..."

Prometheus(2012)

"...Ik vond het wel een vermakelijke film hoor, maar waar ik mij wel aan ergerde en ik nergens terug lees is de domheid van de crew en technologie. Toen..."

Before Sunrise(1995)

"...Goede dialogen en acteerwerk. Je voelt echt de “klik” tussen de hoofdrolspelers. Eigenlijk is de hele film een dialoog tussen deze personen. Vond je..."

Rachel Getting Married(2008)

"...Gister de film gezien, en moet zeggen dat dit toch een waanzinnig stukje acteer prestatie is. Zo goed, dat het lijkt alsof je er gewoon bij staat. En..."

The Da Vinci Code(2006)

"...Eigenlijk was deze film voor mij juist een eye-opener. Niet omdat ik zelf gelovig ben, nee juist andersom. Door alle commotie rond de film was ik stom..."

Laatste reacties

"...Ik ben gister gegaan. Mede door de matige reviews waren m’n verwachtingen niet zo hoog, wat het een betere film maakte dan verwacht :) Als je de vorige film vermakelijk vond, vind je deze ook wel te pruimen hoor. Voor mij verveelde hij geen moment......"
Independence Day: Resurgence
"...Ik vond het een zeer vermakelijke film. En in mijn ogen heeft de regisseur alles goed gedaan wat zo fout was in deel 1. Geen te ongeloofwaardige voertuigen. Zoals die podracers in de phantom menace met van die losse zwevende straalturbine's. Het eers......"
Star Wars: The Force Awakens [recensie 2...
"...Ik voelde de chemie tussen Adaline en Ellis niet. Wat eigenlijk het belangrijkste is van een romantische film. Ik kan niet precies zeggen waar dat aan lag. Misschien waren de acteer prestaties van Michel Huisman niet zo goed, of het karakter wat hij......"
The Age of Adaline
"...Ook ik sluit mij aan bij Tk1989. Al had ik op het einde wel het gevoel dat de constructie totaal onmogelijk was (los van het tijdreis aspect). Maar goed, dat wordt in de film zelf ook al als gedachtepunt aangehaald... Wat was er eerder, de kip of het......"
Predestination
"...Deze film had van mij best wel meer sterren mogen hebben. Als je the hunger games tof vond, kan je deze film ook wel waarderen. Niet zo goed, maar zeker niet 3 sterren slecht. Of misschien is het wel omdat ik er niet veel van verwachte. Na het zien......"
Divergent

laatste ratings

watchlist

Blargon7 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.