K3 Avatar

K3

reacties

  • Geweldige film! Keer op keer weer de moeite waard om te zien. Hij blijft leuk en ontroerend. Hanks kan worden gerekend tot de topacteurs van deze tijd. Een ijzersterke rol.

    als reactie op de film Forrest Gump

  • 't Is eerder een kinder-matineefilm, dan een komedie. Wel aardig bedacht, de special effects zijn helemaal niet zo special en de decors zijn wellicht het enige echte komische. Wel een knap meisje overigens. Voor de rest: check het cijfer ;)

    als reactie op de film Zenon: Z3

  • Het was toch weer heerlijk dom vrijdagavondvermaak. Niks mis mee, al zeg ik het zelf. Na een week hard werken wil je best op de bank ploffen en naar drie dames kijken die iets doen met vechten en actie. Geinig verhaaltje, leuke acteurs en -trices, beetje actie, beetje vechten. Ach, het enige nadeel is eigenlijk de titel "full throttle" :)

    als reactie op de film Charlie's Angels: Full Throttle

  • Zeer goed te zien en voor een docu af en toe ook nog best grappig (al was het maar om zijn vriendin). Hoewel er een ernstige boodschap van deze film zou moeten uitgaan (lijkt me) is-ie hier in Europa niet zo erg van toepassing als in de VS, waar de invloed van de Mac wel erg groot is, als je de film ziet.

    als reactie op de film Super Size Me

  • Best een aardige film, alleen een slecht einde (maar dat was te voorspellen).

    als reactie op de film The Jackal

  • De beelden zijn inderdaad mooi, en de luchtkastelen ook ;) Het verhaal is niet zo boeiend en zoms zelfs vervelend, maar acht, 't is weer eens een ander soort film. Wel geinig en de moeite van het bekijken (op tv) wel waard :)

    als reactie op de film Sky Captain and the World of Tomorrow

  • Leuke film, leuk verhaal. Mooie beelden ook :).

    als reactie op de film Pane e tulipani

  • [quote=mickvh]Bij eentje is het wel gelukt: The Quick and the Dead met Sharon Stone als stoere cowgirl.[/quote]Sharon Stone is dan ook geen kutje ;) Bad girls is gewoon oersaai en enorm slecht. De cast alleen al is reden om niet te kijken.

    als reactie op de film Bad Girls

  • Hij is voor de tweede keer uitgezonden (tenminste, de 2e x dat ik hem zie). 't Is een typisch Nederlands filmpje, en ook best aardig. Gelukkig is de buurvrouw ([url=http://www.imdb.com/name/nm0517054/]Rifka Lodeizen[/url]) ook nog wel de moeite waard ;)

    als reactie op de film Beet

  • Ongelooflijk dat ze dit nog durven uitzenden. Op de Duitse satelliet is de Trilogie van Jackson deze weken te zien. Laten ze dit aub aan Nickelodeon of Jetix verkopen.

    als reactie op de film The Lord of the Rings

  • Special effects zijn leuk (maan en bibliotheek). Het verhaal is te doen. Maar de film wordt irritant en ongeloofwaardig vanaf het moment dat Hartdegen te ver in de toekomst terechtkomt. Leuk voor de special effects, als je hem nog niet gezien hebt. Anders overslaan.

    als reactie op de film The Time Machine

  • Ik vind het een hilarische film, maar 't is wel een soort humor waar je van moet houden. Walken speelt een leuke rol, en de huisgenoten van Silverstone zijn ook grappig :)

    als reactie op de film Blast from the Past

  • Erg goede film. Mijn vrouw en ik zijn beide fan van Samuel L Jackson. Ik ben zelf ook altijd erg onder de indruk vanSpacey, maar in deze film valt-ie wel wat tegen. Desalniettemin een film die goed uit te zitten is. Het verhaal is goed en de afwikkelingen (plotwendingen als u het zo wil noemen) aan het einde zijn acceptabel.

    als reactie op de film The Negotiator

  • De eerste keer dat ik'm zag was alweer 10 jaar terug en toen heb ik vreselijk gelachen. Wat een stupide combinatie van verhaal en acteurs. Prachtig gewoon!

    als reactie op de film Tremors

  • [quote=interbob]Een van de beste vertolkingen van Pacino (hoewel dit een gevaarlijk statement is, dat reacties kan oproepen) in een sterk mystery verhaal.[/quote] Mijn reactie heb je al: ik ben het volledig met je eens :) Reeves is ook erg sterk in deze film.

    als reactie op de film Devil's Advocate

  • [quote=Muzzie]Ik betwijfel of dit een erg geslaagde film is: een tijdje geleden (NU NIET MEER) was de dvd hiervan 1 euro bij de Media Markt![/quote] Zeker!!! Persoonlijk heb ik het niet zo op westerns, en deze vind ik erg goed! Ik heb verder een ongelooflijke hekel aan Curt Russel, maar in deze film heb ik daar totaal geen last van. Ik weet ook niet welke western ik beter vind; the quick and the dead of deze... Goeie film, met een geweldig sterke sfeer.

    als reactie op de film Tombstone

  • Gezien op Canal+ en het is echt een leuke film. Voor een NL productie zelfs een goede film, met leuke en hilarische momenten :)

    als reactie op de film Shouf shouf habibi!

  • [quote=Bud_Bud]Goeie ruk film O+O+[/quote] De titel is gewoon "The Ring", zonder "cock" ervoor :P Lijkt me overigens best een ardige film, heb in de bios de trailer nog gezien en die maakte best indruk.

    als reactie op de film The Ring

  • Erg goede film, goed verhaal. Ik heb hem zelf op DVD. Enige minputje is dat het soms niet te verstaan is wat ze zeggen, zeker in het begin van de film. Maar laat dat geen reden zijn om deze film over te slaan!

    als reactie op de film Van God Los

  • [quote=Rooster]Ik haal Reese Witherspoon en Alicia Silverstone altijd door elkaar (niet letterlijk natuurlijk). Ligt dat aan mij of hebben meer mensen daar last van?[/quote] Als iemand me over een half jaar vraagt welk van deze twee vrouwen in deze film speelde zou ik het ook niet meer weten. Als ik niet op de naam van Reese kan komen zeg ik altijd "zo'n Alicia Silverstone typje". De film was nogal voorspelbaar en idd redelijk standaard. Zoals Rarara al aangeeft: saaie formulefilm.

    als reactie op de film Legally Blonde

  • Leuke film! 't Is wel zo'n typische Nederlandse film waar de kunstsubsidie van af druipt, maar desondanks leuk om te zien. Het verhaal is soms een beetje voorspelbaar, maar er gebeurt genoeg (plus af en toe wat humor) om je er niet aan te ergeren.

    als reactie op de film Grimm

  • Als Kurt Russell hater moet ik toegeven dat ik dit een goede film vind. Hij is spannend en zit -op het einde na- goed in elkaar. Echt een van de weinige goede films waarin Russell het niet verpest met zijn aanwezigheid.

    als reactie op de film Breakdown

  • [quote=gielpeeters][..]de remake van Carpenter[..][/quote] Is dat niet "The Thing" ? Da's inderdaad een goeie film. Jaren '50 films zijn aan mij niet besteed, behalve dan de huidige commercial van de AH-filmweken ;)

    als reactie op de film The Thing from Another World

  • Inderdaad geen onaardige film. Leuke schrikeffecten, wel een beetje op de klassieke manier. En 't is leuk om Snoop Dogg eens in een film te zien ;)

    als reactie op de film Bones

  • Komt er binnenkort weer een film met Guy Pearce uit? Gisteren liep-ie al over de buis met zijn tijdmachine, nu in deze film.

    als reactie op de film Ravenous

  • [quote=Jules]Heb een beetje respect voor zwarte mensen, neger is een bledigende woord voor zwarte mensen. Het is alleen niet bledigend als een andere zwarte dat zegt.[/quote] Tief een eind op met je beledigingen. In Amerika mag je een neger geen nigger noemen, in Nederland is het gewoon een term voor zwarte mensen (of moet ik zeggen:onze negroide medelander?). Dit is een erg goede film; Fishburne is ook erg goed in deze film. Mooie sfeerbeelden van de getto's, je waant je bijna zelf in zo'n wijk. PS: Is het iemand opgevallen dat Fishburne's voornaam in deze film "Laurence" is, en in the Matrix "Lawrence"?

    als reactie op de film Boyz n the Hood

  • [spoiler]Is dit met dat konijn dat gekookt wordt?[/spoiler] Aardige film voor zijn tijd dacht ik zo, gelukkig draait er ander goed materiaal deze avond.

    als reactie op de film Fatal Attraction

  • Ik vond het niet zo'n erg bijzondere film, maar de beelden vind ik fantastisch. De aanwezigheid van babe Izabella Scorupco maakt natuurlijk ook wel wat goed. Helaas zit er wel weer een irritant historisch gegeven bij dat de kijker niet kent, maar de karakters wel ([spoiler]Montgomery Wick etc etc[/spoiler])

    als reactie op de film Vertical Limit

  • 'k Heb tot de reclame gekeken, wat een stompzinnige film. [spoiler]dat geluid uit zijn broek grrr[/spoiler] Wel -relatief- veel naakt voor een 20:30-film :D

    als reactie op de film What Planet Are You From?

  • Wat Moviemagic zegt: De beste Death Wish Het ideale woede-opkrop-gevoel en dito ontlading. Wel een wat gedateerde film, maar dat mag de pret niet drukken :).

    als reactie op de film Death Wish

  • [SPOILER] Die spontaan levende truck was wel erg ver gezocht. Maar goed, na 1x kijken heb je Lambert ook wel gehad. D'r zitten wel enkele goede elementen in (abortus-scene), hoewel veel andere (denk aan de robots, half mens-half machine) ronduit slecht zijn. [/SPOILER] Misschien dat ik hem ga kijken als ik genoeg bier op heb.

    als reactie op de film Fortress

  • Sorry mensen, ik ben Gert niet. Gewoon een enthousiaste K3-fan met -in dit geval- een passende nickname ;).

    als reactie op de film K3 en het magische medaillon

  • K3 heeft als acteertalent zichzelf al bewezen middels hun theatershows (o.a. De Drie Biggetjes). De muziek van K3 is natuurlijk al wereldberoemd in Nederland en België. En niets lijkt dit trio in de weg te staan om ook op het witte doek een succes te worden. Zeer de moeite waard!

    als reactie op de film K3 en het magische medaillon

  • Er zitten leuke grappen in, maar ook superbanale grappen die totaal niet nodig zijn (koe). Dat vind ik best jammer. Verder zou ik niet bij de film zijn blijven hangen als Heather Graham niet meespeelde :P

    als reactie op de film Say It Isn't So

  • Waardeloze, compleet voorspelbare film. Een tiener-krokodillen-tranentrekker die een ware hel is om uit te moeten zitten. Het script was misschien nog een beetje geloofwaardig, het hele verhaal is gewoon lachwekkend slecht uitgewerkt in deze film en gaat over van het ene cliché in het andere. Niet zien, ik herhaal: niet zien.

    als reactie op de film Here on Earth