K3 Avatar

K3

Laatste reviews

Star Trek: First Contact(1996)

"...Grappig, de film is inmiddels meer dan tien jaar oud (heb hem nog in de bios gezien indertijd) en nog steeds goed te zien. Het verhaal is een van de..."

The Quick and the Dead(1995)

"...Als Western-niet-liefhebber vind ik dit best een aardige film. Hackman is de best presterende in deze, en ook echt goed te noemen. Sharon Stone..."

Dante's Peak(1997)

"...Ik had hem indertijd in de bios gezien. De reden was dat ik een huisgenoot toen wilde lokken naar een Hollywood-film (had-ie nog nooit in de bios..."

Die Another Day(2002)

"...Van de moderne Bond films (met Brosnan dus) vind ik deze veruit de slechtste, sterker nog, het is de enige slechte film in de reeks van Brosnan. Erg..."

Laatste reacties

"...Geweldige film! Keer op keer weer de moeite waard om te zien. Hij blijft leuk en ontroerend. Hanks kan worden gerekend tot de topacteurs van deze tijd. Een ijzersterke rol...."
Forrest Gump
"...'t Is eerder een kinder-matineefilm, dan een komedie. Wel aardig bedacht, de special effects zijn helemaal niet zo special en de decors zijn wellicht het enige echte komische. Wel een knap meisje overigens. Voor de rest: check het cijfer ;)..."
Zenon: Z3
"...Het was toch weer heerlijk dom vrijdagavondvermaak. Niks mis mee, al zeg ik het zelf. Na een week hard werken wil je best op de bank ploffen en naar drie dames kijken die iets doen met vechten en actie. Geinig verhaaltje, leuke acteurs en -trices,......"
Charlie's Angels: Full Throttle
"...Zeer goed te zien en voor een docu af en toe ook nog best grappig (al was het maar om zijn vriendin). Hoewel er een ernstige boodschap van deze film zou moeten uitgaan (lijkt me) is-ie hier in Europa niet zo erg van toepassing als in de VS, waar de......"
Super Size Me
"...Best een aardige film, alleen een slecht einde (maar dat was te voorspellen)...."
The Jackal

laatste ratings

K3 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

K3 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.